Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: panther power

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - panther power ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van panther power? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals panther power .

Origineel

As real as it seems the American Dream Ain't nothing but another calculated schemes To get us locked up shot up back in chains To deny us of the future rob our names Kept my history of mystery but now I see The American Dream wasn't meant for me 'Cause lady liberty is a hypocrite she lied to me Promised me freedom, education, equality Never gave me nothing but slavery And now look at how dangerous you made me Calling me a mad man cause I'm strong and bold With this dump full of knowledge of the lies you told Promise me emancipation in this new nation All you gave my people was our patience Fathers of our country never cared for me They kept my answer shackled up in slavery And Uncle Sam never did a dam thing for me Except lie about the facts in my history So now I'm sitting hear mad cause I'm unemployed But the government's glad cause they enjoyed When my people are down so they can screw us around Time to change the government now panther power [Chorus] Panther power Panther power Panther power Coming straight that resides within Go toe to toe with a panther and you just can't win Suffered fame bats suppressed the rest The rich get richer and the poor take less The American Dream was an American nightmare You kept my people down and refuse to fight fair The Klu Klux Klan tried to keep us out Besides drew they know no blacks allowed With intimidation and segregation was a way for our freedom But now were impatient Blacks the other skin: dead or sell outs Freedom, equality, then I'll yell out "Don't you ever be ashamed of what you are It's ya panther power that makes you a star" Panther power [Chorus] Panther power Panther power Panther power My Mother never let me forget my history Hoping I was set free chains never put on me Wanted to be more than just free Had to know the true facts about my history I couldn't settle for being a statistic Couldn't survive in this capitalistic Government cause it was meant to hold us back Using ignorant, drugs, to sneak attack In my community think of unity But when I charged them, tried to claim immunity I strike America like a case of hard disease Panther power is running through my arteries Try to stop oh boy you'll be clawed to death Cause I'll be fighting for my freedom with my dying breath Do you remember that is what I'm asking you? You think you living free don't let me laugh at you Open your eyes realize that you have been locked in chains Said you wasn't civilized and stole your name Cause some time has passed seem you all forget There ain't no liberty to you and me we all ain't free yet Panther power [Chorus] Panther power Panther power Panther power As real as it seems the American Dream Ain't nothing but another calculated schemes To get us locked up shot up back in chains To deny us of the future rob our names Kept my history of mystery but now I see The American Dream wasn't meant for me Cause lady liberty is a hypocrite she lied to me Promised me freedom, education, equality Never gave me nothing but slavery And now look at how dangerous you made me Calling me a mad man cause I'm strong and bold With this dump full of knowledge of the lies you told Promise me emancipation indispute nation All you gave my people was our patience Fathers of our country never cared for me They kept my answer shackled up in slavery And Uncle Sam never did a dam thing for me Except lie about the facts in my history So now I'm sitting hear mad cause I'm unemployed But the government's glad cause they enjoyed When my people are down so they can screw us around Time to change the government now panther power [Chorus] Panther power Panther power Panther power

 

Vertaling

Zo echt als het lijkt de Amerikaanse Droom is niets anders dan een andere berekende regeling Om ons opgesloten te krijgen terug in ketenen geschoten Om ons de toekomst te ontzeggen onze namen te beroven Ik hield mijn geschiedenis mysterieus, maar nu zie ik De Amerikaanse Droom was niet voor mij bedoeld 'Want Lady Liberty is een hypocriet ze loog tegen me Beloofde me vrijheid, onderwijs, gelijkheid Gaf me nooit iets anders dan slavernij En kijk nu hoe gevaarlijk je me gemaakt hebt Noem me een gekke man omdat ik sterk en moedig ben Met deze vuilnisbelt vol kennis van de leugens die je vertelde Beloof me emancipatie in deze nieuwe natie. Alles wat je mijn volk gaf was ons geduld De vaders van ons land hebben nooit om mij gegeven. Ze hielden mijn antwoord geketend in slavernij En Uncle Sam heeft nooit iets voor mij gedaan Behalve liegen over de feiten in mijn geschiedenis Dus nu zit ik hier boos omdat ik werkloos ben Maar de regering is blij omdat ze ervan genieten Wanneer mijn mensen down zijn zodat ze ons kunnen naaien Tijd om de regering te veranderen nu panter power [Chorus] Panter power Panter power Panter kracht Coming straight that resides within Ga teen aan teen met een panter en je kunt gewoon niet winnen Lijdende aan roem onderdrukte vleermuizen de rest De rijken worden rijker en de armen nemen minder De Amerikaanse Droom werd een Amerikaanse nachtmerrie. Jullie hielden mijn mensen in bedwang en weigeren eerlijk te vechten De Klu Klux Klan probeerde ons buiten te houden. Naast getekend weten ze dat zwarten niet zijn toegestaan. Met intimidatie en segregatie was een weg voor onze vrijheid Maar nu zijn we ongeduldig Zwarten de andere huid: dood of uitverkoop Vrijheid, gelijkheid, dan schreeuw ik het uit "Schaam je nooit voor wat je bent Het is je panterkracht die je een ster maakt" Panter kracht [Chorus] Panter kracht Panter kracht Panter kracht Mijn moeder liet me nooit mijn geschiedenis vergeten Hopend dat ik bevrijd was ketens nooit op mij gezet Ik wilde meer dan alleen vrij zijn Ik moest de ware feiten over mijn geschiedenis kennen Ik kon er geen genoegen mee nemen een statistiek te zijn Kon niet overleven in deze kapitalistische regering, want het was bedoeld om ons tegen te houden. Gebruik makend van onwetendheid, drugs, om stiekem aan te vallen. In mijn gemeenschap denken ze aan eenheid. Maar toen ik ze aanklaagde, probeerde ik immuniteit te claimen. sloeg ik Amerika als een harde ziekte. Panter kracht loopt door mijn aderen Als je probeert te stoppen, word je doodgeklauwd. Want ik zal vechten voor mijn vrijheid met mijn laatste adem. Weet je nog dat is wat ik je vraag? Je denkt dat je vrij leeft, laat me je niet uitlachen. Open je ogen en besef dat je in ketens bent opgesloten. Ze zeiden dat je niet beschaafd was en hebben je naam gestolen. Want de tijd is voorbij gegaan en je bent het allemaal vergeten. Er is geen vrijheid voor jou en mij we zijn allemaal nog niet vrij Panter kracht [Chorus] Panter kracht Panter kracht Panter kracht Zo echt als het lijkt de Amerikaanse Droom Is niets anders dan een andere berekende regelingen Om ons opgesloten te krijgen terug in ketenen geschoten Om ons de toekomst te ontzeggen beroof onze namen Ik hield mijn geschiedenis mysterieus, maar nu zie ik De Amerikaanse Droom was niet voor mij bedoeld Cause lady liberty is a hypocrite she lied to me Beloofde me vrijheid, onderwijs, gelijkheid Gaf me nooit iets anders dan slavernij En kijk nu hoe gevaarlijk je me gemaakt hebt Noem me een gekke man omdat ik sterk en moedig ben Met deze vuilnisbelt vol kennis van de leugens die je vertelde Beloofde je me emancipatie, een onpartijdige natie. Alles wat je mijn volk gaf was ons geduld De vaders van ons land hebben nooit om mij gegeven. Ze hielden mijn antwoord geketend in slavernij En Uncle Sam heeft nooit iets voor mij gedaan Behalve liegen over de feiten in mijn geschiedenis Dus nu zit ik hier boos omdat ik werkloos ben Maar de regering is blij omdat ze ervan genieten Wanneer mijn mensen down zijn zodat ze ons kunnen naaien Tijd om de regering te veranderen nu panter power [Chorus] Panter power Panter power Panter power