Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: picture me rollin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - picture me rollin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van picture me rollin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals picture me rollin .

Origineel

Yeah Clear enough for ya? Yea right Why you niggas look mad? Y'all supposed to be happy I'm free! Y'all niggas look like y'all wanted me to stay in jail Ho bustas! Picture me rolling in my 500 Benz I got no love for these niggas, there's no need to be friends They got me under surveillance, that's what somebody be telling Know there's dope being sold, but I ain't the one selling! Don't want to be another number I gotta puff a gang of weed to keep from going under The federales wanna see me dead Niggas put prices on my head Now I got two Rottweilers by me bed, I feed 'em lead Now I'm released, how will I live? Will God forgive me for all the dirt a nigga did, to feed kids? One life to live, it's so hard to be positive When niggas shooting at your crib Mama, I'm still thugging, the world is a war zone My homies is inmates, and most of them dead wrong Full grown, finally a man, just scheming on ways To put some green inside the palms of my empty hands Just picture me rollin' Flossing a Benz on rims that isn't stolen My dreams is censored, my hopes are gone I'm like a fiend that finally sees when all the dope is gone My nerves is wrecked, heart beating and my hands are swollen Thinking of the G's I'll be holdin', picture me rollin' Can you see me now? (Oh picture me rollin') Move to the side a little bit so you can get a clear picture Can you see it? Picture me rollin' (picture me rollin') Yeah nigga! Ay, but peep how my nigga Syke do it to you Guess who's back? I got keys coming from overseas Cost a nigga 200 G's I'm a street commando, Nino for example This lavish lifestyle is hard to handle So I got to floss 'cause I'm more like a boss player Thug, branded to be a women-layer So many player haters, imitators steady swanging Make me wanna start back banging So I'm caught up in the game, dress code changed Packing 40 Glocks, contain em or rearrange All that jealousy and envy coming from my enemies While I'm sipping on Remy In front of black Lexus, Chevy's on the roam '96 Big body, sitting on chrome As we head up out the zone, stone-facing is on You can admire, but don't look too long I'm living a dream with triple beams and my pockets bulgin' It's hard to imagine picture me rollin'! Picture, picture me rollin' Rollin', picture me rollin' Wheelin', picture me rollin' Picture me yea yeah I gots to get the fuck up in it Formulate a caper 'Cause a nigga straight suffering from lack of having paper My bitch fin' to have a bastard, see? So I needs to hit a lick, drastically I see some ballin' ass niggas, and they slippin' in my spot And, uh, diggin' the plots (so what?) Checking in the park, 'Pac We caught em sleeping, he didn't peep you niggas creeping? This how we do it every weekend I dump for madness, it's time to count the profit Cpo, we got the bomb spot, nigga time to clock it I get the liquor, and you could get the females This crooked shit that we inflicting getting street sales! Move smooth as a motherfucker, me and my 9 I'm as cool as a motherfucker, I'mma get mine Now we satisfied, got the pockets on swollen Boss Hog and this 'Pac nigga, picture us rollin' Rollin' Picture me rollin' Picture me Picture me rollin' Is y'all ready for me? Picture me rollin' roll call You know there's some muh'fuckers out there I just could not forget about I wanna make sure they can see me Number one on my list Clinton Correctional Facilities All you bitch ass C.O.'s Can you niggas see me from there? Ballin' on y'all punk ass! Picture me rollin', baby Yeah All them niggas up in them cell blocks I told y'all niggas when I come home it's on That's right nigga, picture me rollin' Oh, I forgot! The D.A Yeah, that bitch had a lot to talk about in court Can the ho see me from here? Can you see me, ho? Picture me rollin' And all you punk police Can you see me? Am I clear to you? Picture me rollin' nigga, legit Free like O.J. All day You can't stop me You know I got my niggas up in this motherfucker Manute, Pain, Syke, Cochran, Mopreme It's sad dog Can you picture us rolling? Can you see me ho? Is y'all ready for me? We up out this bitch Any time y'all wanna see me again Rewind this track right here, close your eyes And picture me rollin'

 

Vertaling

Ja. Duidelijk genoeg voor je? Yeah right. Waarom kijken jullie nikkers zo boos? Jullie zouden blij moeten zijn dat ik vrij ben! Jullie nikkers zien eruit alsof jullie wilden dat ik in de gevangenis bleef. Hoerenjong. Stel je voor dat ik in mijn 500 Benz rol. Ik heb geen liefde voor deze nikkers, het is niet nodig om vrienden te zijn. Ze hebben me onder toezicht, dat is wat iemand zegt. Ik weet dat er drugs verkocht worden, maar ik ben niet degene die het verkoopt. Ik wil geen nummer meer zijn. Ik moet een bende wiet roken om niet ten onder te gaan De federales willen me dood zien Negers zetten prijzen op mijn hoofd Nu heb ik twee Rottweilers bij m'n bed, ik voer ze lood Nu ik vrijgelaten ben, hoe zal ik leven? Zal God me vergeven voor al het vuiligheid dat een neger deed, om kinderen te voeden? Eén leven te leven, het is zo moeilijk om positief te zijn When niggas shooting at your crib Mama, ik ben nog steeds aan 't ronselen. De wereld is een oorlogszone. My homies is inmates, and most of them dead wrong Volwassen, eindelijk een man, gewoon manieren aan het bedenken To put some green inside the palms of my empty hands Just picture me rollin' Flossing a Benz on rims that isn't stolen Mijn dromen zijn gecensureerd, mijn hoop is weg Ik ben als een duivel die eindelijk ziet wanneer alle dope op is My nerves is wrecked, heart beats and my hands are swollen Thinking of the G's I'll be holdin', picture me rollin' Can you see me now? (Oh picture me rollin') Ga een beetje opzij zodat je een duidelijk beeld krijgt Kun je het zien? Picture me rollin (picture me rollin') Yeah nigga! Ay, maar kijk eens hoe mijn nigga Syke het met je doet. Raad eens wie er terug is? Ik heb sleutels die van overzee komen. Kost een neger 200 duizend. Ik ben een straatcommando, Nino bijvoorbeeld. Deze uitbundige levensstijl is moeilijk te hanteren Dus ik moet flossen, want ik ben meer een boss player. Thug, branded to be a women-layer Zoveel player haters, imitators en swanging Make me wanna start back banging Dus ik ben gevangen in het spel, dress code veranderd Pak 40 Glocks, hou ze binnen of herschik Al die jaloezie en afgunst van mijn vijanden Terwijl ik nip aan Remy Voor een zwarte Lexus, Chevy's aan het rondzwerven '96 Big body, zittend op chroom Als we de zone uitrijden, is het stenen-gezicht aan Je kan bewonderen, maar kijk niet te lang Ik leef in een droom met driedubbele balken en mijn zakken die uitpuilen Het is moeilijk voor te stellen, picture me rollin'! Picture, picture me rollin' Rollin', picture me rollin' Wheelin', picture me rollin' Picture me yea yeah I gots to get the fuck up in it Formulate a caper 'Cause a nigga straight suffering from lack of having paper My bitch fin' to have a bastard, see? So I needs to hit a lick, drastically I see some ballin' ass niggas, and they slippin' in my spot And, uh, diggin' the plots (so what?) Checking in the park, 'Pac We hebben ze slapend betrapt, en hij heeft jullie niggas niet zien sluipen? Dit is hoe we het elk weekend doen I dump for madness, it's time to count the profit Cpo, we hebben de bom plek, nigga tijd om het te klokken I get the liquor, and you could get the females Deze kromme shit die we toebrengen wordt straatverkoop! Beweeg glad als een klootzak, ik en mijn 9 Ik ben zo cool als een klootzak, ik ga de mijne krijgen Nu zijn we tevreden, hebben de zakken opgeblazen Boss Hog en deze 'Pac nigga, picture us rollin' Rollin' Picture me rollin' Picture me Picture me rollin' Zijn jullie allemaal klaar voor me? Picture me rollin' roll call You know there's some muh'fuckers out there I just could not forget about Ik wil er zeker van zijn dat ze me kunnen zien. Nummer een op mijn lijst Clinton Correctional Facilities Al jullie klote C.O.'s Kunnen jullie nikkers me vanaf daar zien? Ik ga op jullie punk kont! Picture me rollin', baby Yeah Al die nikkers in die celblokken. Ik heb jullie gezegd dat als ik thuis kom, het begint. Dat klopt nigga, picture me rollin' Oh, ik ben het vergeten! De D.A. Ja, die teef had veel om over te praten in de rechtbank. Kan die hoer me van hier zien? Kun je me zien, hoer? Picture me rollin' And all you punk police Kun je me zien? Ben ik duidelijk voor jullie? Picture me rollin' nigga, legit Free like O.J. All day You can't stop me Je weet dat ik mijn niggas in deze klerezooi heb. Manute, Pain, Syke, Cochran, Mopreme It's sad dog Kun je ons zien rollen? Kunnen jullie me zien hoeren? Zijn jullie klaar voor me? We gaan uit deze teef Als jullie me weer willen zien Spoel deze track terug, sluit je ogen And picture me rollin'