Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: do for love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - do for love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do for love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do for love .

Origineel

Turn it up loud. Hahaha, ahahaha, hey man. You a little sucker for love, right?. Word up, hahahahaha. I shoulda seen you was trouble right from the start,. taught me so many lessons. How not to mess with broken hearts, so many questions. When this began we was the perfect match,. perhaps we had some problems but we workin at it,. and now the arguments are gettin loud,. I wanna stay But I can't help from walkin out,. just throw it away. Just take my hand and understand, if you could see. I never planned to be ya(your) man,. it just wasn't me. But now I'm searchin for commitment, in other arms. I wanna shelter you from harm,. don't be alarmed. Your attitude was the cause,. you got me stressin Soon as I opened up the door. with your jealous questions. Like "when can I be". you're killin me with your jealousy. Now my ambition's to be free. I can't breathe, cause soon as I leave,. it's like a trap. I hear you callin me to come back, I'm a sucka for love. ... that's right, sucka for love. (Chorus) x2. What you won't do, do for love. You tried everything, but you don't give up. What you won't do, do for love. You tried everything, but you don't give up. Just when I thought I broke away and I'm feelin happy. You try to trap me say you pregnant. and guess who the daddy. Don't wanna fall for it,. but in this case what could I do? So now I'm back. To makin promises to you, tryin to keep it true. What if I'm wrong.... a trick to keep me on and on. Tryin to be strong and in the process, keep you goin. I'm bout to lose my composure,. I'm gettin close. To packin up and leavin notes, and gettin ghost. Tell me who knows, a peaceful place where I can go. To clear my head I'm feelin low,. losin control. My heart is sayin leave, oh what a tangle web we weave. When we conspire to conceive, and now.... You gettin calls at the house,. guess you cheatin. That's all I need to hear cause I'm leavin,. I'm out the door Never no more will you see me,. this is the end Cause now I know you've been cheatin. I'm a sucka for love. ... damn, sucka for love... sucka for love. ... sucka for love. (Chorus). What you won't do, do for love. You tried everything, but you don't give up. What you won't do, do for love. You tried everything, but you don't give up. Now he left you with scars, tears on your pillow. and you still stay As you sit and pray.... hoping the beatings'll go away. It wasn't always a hit and run relationship. It use to be love, happiness and companionship. Remember when I treated you good. I moved you up to hills, out the ills of the ghetto hood. Me and you a happy home, when it was on. I had a love to call my own. I shoulda seen you was trouble. but I was lost, trapped in your eyes. Preoccupied with gettin tossed, no need to lie. You had a man and I knew it, you told me. Don't worry bout it we can do it. now I'm under pressure. Make a decision cause I'm waitin, when I'm alone. I'm on the phone havin secret conversations, huh. I wanna take your misery, replace it with happiness. But I need your faith in me,. I'm a sucka for love. ... sucka for love, know you ain't right G. but yet I'ma sucka for love. (Chorus). What you won't do, do for love. You tried everything, but you don't give up. What you won't do, do for love. You tried everything, but you don't give up. ... I'ma sucka for love, sucka for love. ... Sucka for love

 

Vertaling

Zet het wat harder. Hahaha, ahahaha, hey man. Je bent een kleine sukkel voor liefde, niet? Word wakker, hahahaha. Ik had vanaf het begin moeten zien dat je problemen gaf. Je hebt me zoveel geleerd. Hoe niet te rommelen met gebroken harten, zoveel vragen. Toen dit begon waren we de perfecte match. Misschien hadden we wat problemen maar we werkten eraan. En nu worden de ruzies luidruchtig. Ik wil blijven, maar ik kan het niet helpen om weg te lopen. Gooi het gewoon weg. Neem mijn hand en begrijp, als je kon zien. Ik heb nooit gepland om je man te zijn. Ik was het gewoon niet. Maar nu zoek ik naar een verbintenis, in andere armen. Ik wil je beschermen tegen kwaad, wees niet ongerust. Jouw houding was de oorzaak. Je liet me stressen toen ik de deur opendeed. Met je jaloerse vragen. Zoals "wanneer kan ik hier zijn". Je vermoordt me met je jaloezie. Nu is mijn ambitie om vrij te zijn. Ik kan niet ademen, want zodra ik wegga, is het als een valstrik. Ik hoor je roepen dat ik terug moet komen, ik ben een sukkel voor de liefde. ... dat klopt, sukkel voor de liefde. x2. Wat je niet wil doen, doe je voor de liefde. Je hebt alles geprobeerd, maar je geeft niet op. Wat je niet wil doen, doe je voor de liefde. Je hebt alles geprobeerd, maar je geeft het niet op. Net toen ik dacht dat ik brak en ik voel me gelukkig. Je probeert me in de val te lokken door te zeggen dat je zwanger bent. En raad eens wie de vader is. Ik wil er niet intrappen, maar in dit geval, wat kon ik doen? Dus nu ben ik terug. Om je beloftes te maken, en te proberen ze waar te maken. Wat als ik het mis heb? Een truc om me aan de gang te houden. Proberen om sterk te zijn en in het proces, jou aan de gang te houden. Ik sta op het punt mijn zelfbeheersing te verliezen. Ik ben er bijna. Om in te pakken en weg te gaan, en de geest te krijgen. Vertel me wie weet, een rustige plek waar ik heen kan. Om mijn hoofd leeg te maken. Ik voel me slecht. Ik verlies de controle. Mijn hart zegt vertrekken, oh wat een kluwen weven we. When we conspire to conceive, and now.... Je wordt thuis gebeld, ik denk dat je vals speelt. Dat is alles wat ik wil horen, want ik ga weg. Ik ga de deur uit. Nooit meer zal je me zien. Dit is het einde. Want nu weet ik dat je me bedrogen hebt. Ik ben een sukkel voor de liefde. ... verdomme, sukkel voor de liefde... sukkel voor de liefde. ... sucka for love. (refrein). Wat je niet wil doen, doe je voor de liefde. Je hebt alles geprobeerd, maar je geeft het niet op. Wat je niet wil doen, doe je voor de liefde. Je hebt alles geprobeerd, maar je geeft het niet op. Nu laat hij je achter met littekens, tranen op je kussen. en je blijft nog steeds zitten en bidden .... in de hoop dat de mishandeling weggaat. Het was niet altijd een hit en run relatie. Het was liefde, geluk en vriendschap. Weet je nog dat ik je goed behandelde. Ik verhuisde je naar de heuvels, weg van de ellende van de getto buurt. Jij en ik een gelukkig thuis, toen het nog kon. Ik had een liefde die ik de mijne kon noemen. Ik had moeten zien dat je problemen had, maar ik was verloren, gevangen in jouw ogen. Gefocust op het krijgen van gooide, geen behoefte om te liegen. Je had een man en ik wist het, je vertelde het me. Maak je geen zorgen, we kunnen het. Nu sta ik onder druk. Neem een beslissing want ik wacht, als ik alleen ben. Ik ben aan de telefoon geheime gesprekken aan het voeren, huh. Ik wil je ellende nemen, vervang het door geluk. Maar ik heb je vertrouwen in mij nodig. Ik ben een sukkel voor de liefde. ... sucka for love, know you ain't right G. but yet I'ma sucka for love. (refrein). Wat je niet wil doen, doe je voor de liefde. Je hebt alles geprobeerd, maar je geeft niet op. Wat je niet wil doen, doe je voor de liefde. Je hebt alles geprobeerd, maar je geeft niet op. ... Ik zuig voor de liefde, zuig voor de liefde. ... Sucka for love