Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: hold ya head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - hold ya head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold ya head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold ya head .

Origineel

My homeboys in Clinton And Rikers Island. Mumia, Mutulu, Sendeko, Gerino Pratt,. All the political Prisoners. San Quiton. Yeah. One Thug, One Thug. . How do we keep the music playing. . One Thug, One Thug. . I wake up early in the morning. My state so Military. Suckas Fantasize, Pictures of a. Young Brother Buried. Was it me, The Weed, Or this life I lead. If daytime is for suckas then. Tonight we Bleed. Out for all that. Knowing that this world brings drawbacks. Look how this shit bumps. Once I deliver these war raps. Meet me at the cemetary. Dressed in Black. Tonight we. Follow the dead. And those who won't be back. So if I die. To the same for me. Shed no tears. An Outlaw, thug living in this game,. for years. Why worry,. Hope to god. Get me high. When I'm buried. Knowing deep inside me. Only if yah love. Come rush me to the gates of heaven. Let me picture for a while. How I live for my days, as a child. I wonder now. How do we outlast, always get cash. Stay strong if we all mash. Hold Your head. . Chorus. . How do we keep the music playing. How do we get ahead. To many young black brothers are dying. Living Fast, too fast. . These felonies be like prophecies. Begging me to stop. Cuz These lawyers getting money. Everytime they knock us. Slashing pockets lyrically. Suckas fleed when they notice. Switched my name to Makaveli. Had the rap game closed. Expose foes, with my hocus pocus flows. They froze. Now suckas idealize my choosen Blows. More money mean litigating. More Playa hating. Got a cell at the penn for me waiting. Is this my fate. Miss me with that mistermeaner thinking. Me fall back. Never That. Too much Tequilla drinking. We all that. Make them understand me. Hey I'll stay all night out with my Posse. Everyone roll with me is family. Cuz everybodies got me. Watch me paint a perfect vision. This life we living. Got us all meeting up in Prison. Last week I got a letter from my road dog. Written in Blood. Saying, "Please show a young playa love". Hold your head. Hold it. . Chorus. . How do we keep the music playing. How do we get ahead. To many young black brothers are dying. Living Fast, too fast. . God bless the child that can hold is own. Indeed. Enemies Bleed when I hold my chrome. Let these words be to last. to my unborn seeds. Hope to raise my young nation. In this world of greed. Currency means nothing if you still ain't free. Money breeds jealousy. Take the game from me. I hope for better days. Trouble comes naturally. Running from authorities. Till they capture me. And my AIM is to spread more smiles than tears. Utilalize lessons learned from my childhood years. Maybe Mama had it all right. Rest your head. Straight converstion all night. Bless the dead. To the homies that I usta have. That no longer roll. Catch a brother at the crossroads. Plus nobody knows my soul. Watching time pass. Through the glass of my drop top. Hold your head. . Chorus. .

 

Vertaling

Mijn homeboys in Clinton en Rikers Island. Mumia, Mutulu, Sendeko, Gerino Pratt,. Alle politieke gevangenen. San Quiton. Ja. Een Thug, Een Thug. . Hoe houden we de muziek aan de gang. . One Thug, One Thug. . Ik word 's morgens vroeg wakker. Mijn staat zo Militair. Sukkels fantaseren, foto's van een begraven jonge broer. Was ik het, de Weed, of dit leven dat ik leid. Als de dag voor sukkels is dan. Vanavond bloeden we. Uit voor alles. Wetende dat deze wereld nadelen met zich meebrengt. Kijk hoe deze shit stuitert. Als ik deze oorlogsraps aflever. Ontmoet me op de begraafplaats. Gekleed in het zwart. Vanavond gaan we. De doden volgen. En zij die niet meer terugkomen. Dus als ik sterf. Op hetzelfde voor mij. Vergiet geen tranen. Een vogelvrije, misdadiger die al jaren in dit spel leeft. Waarom zorgen maken... Ik hoop bij God. Maak me high. Als ik begraven ben. Wetend diep in mij. Alleen als je lief hebt. Kom haast me naar de poorten van de hemel. Laat me even inbeelden. Hoe ik leef voor mijn dagen, als een kind. Ik vraag me nu af. Hoe houden we het uit, altijd geld krijgen. Sterk blijven, als we allemaal in elkaar storten. Hou je kop. . Refrein. . . Hoe houden we de muziek aan de gang. Hoe komen we vooruit. Te veel jonge zwarte broeders sterven. Leven snel, te snel. . . Deze misdaden zijn als profetieën. Ze smeken me te stoppen. Omdat deze advocaten geld krijgen. Elke keer als ze ons slaan. Zakken doorsnijden. Sukkels vluchtten toen ze het merkten. Veranderde mijn naam in Makaveli. Had het rap spel gesloten. Vijanden ontmaskeren, met mijn hocus pocus flows. Ze bevroren. Nu idealiseren sukkels mijn gekozen klappen. Meer geld betekent procederen. Meer Playa haten. Er wacht een cel op me in de penarie. Is dit mijn lot. Mis me met dat mistermeaner denken. Me terug laten vallen. Dat nooit. Te veel Tequilla drinken. Wij allemaal. Zorg dat ze me begrijpen. Hé, ik blijf de hele nacht uit met mijn Posse. Iedereen die met me rolt is familie. Want iedereen heeft me. Kijk hoe ik een perfect beeld schilder. Dit leven dat we leiden. We ontmoeten elkaar allemaal in de gevangenis. Vorige week kreeg ik een brief van mijn road dog. Geschreven in bloed. Waarin staat, "Laat een jonge playa liefde zien". Hou je hoofd vast. Hou het vast. . Refrein. . . Hoe houden we de muziek aan de gang. Hoe komen we vooruit. Te veel jonge zwarte broeders sterven. Leven snel, te snel. . . God zegene het kind dat zich staande kan houden. Inderdaad. Vijanden bloeden als ik mijn chroom vasthoud. Laat deze woorden tot het laatst zijn. voor mijn ongeboren zaden. Hoop om mijn jonge natie op te voeden. In deze wereld van hebzucht. Valuta betekent niets als je nog steeds niet vrij bent. Geld kweekt jaloezie. Neem het spel van mij. Ik hoop op betere dagen. Problemen komen vanzelf. Op de vlucht voor de autoriteiten. Tot ze me gevangen nemen. En mijn doel is om meer glimlachen dan tranen te verspreiden. Gebruik maken van de lessen uit mijn kindertijd. Misschien had mama wel gelijk. Laat je hoofd rusten. Straight converstion de hele nacht. Zegen de doden. Op de vrienden die ik nog had. Die niet meer rijden. Vang een broeder op het kruispunt. Plus niemand kent mijn ziel. Kijkend naar de tijd die voorbij gaat. Door het glas van mijn open dak. Hou je hoofd vast. . Refrein. . .