Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: holler if ya hear me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - holler if ya hear me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holler if ya hear me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holler if ya hear me .

Origineel

Aww yeah, uhh, uhh. Holla if ya hear me, yeah!. [Verse One]. Here we go, turn it up, let's start. From block to block we snatchin hearts and jackin marks. And the punk police can't fade me, and maybe. We can have peace someday G. But right now I got my mind set up. Lookin down the barrel of my nine, get up. Cause it's time to make the payback fat. To my brothers on the block better stay strapped, black. And accept no substitutes. I bring truth to the youth tear the roof off the whole school. Oh no, I won't turn the other cheek. In case ya can't see us while we burn the other week. Now we got him in a smash, blast. How long will it last 'til the po' gettin mo' cash. Until then, raise up!. Tell my young black males, blaze up!. Life's a mess don't stress, test. I'm givin but be thankful that you're livin, blessed. Much love to my brothers in the pen. See ya when I free ya if not when they shove me in. Once again it's an all out scrap. Keep your hands on ya gat, and now ya boys watch ya back. Cause in the alleys out in Cali I'ma tell ya. Mess with the best and the vest couldn't help ya. Scream, if ya feel me; see it clearly?. You're too near me -. [Chorus]. [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [Verse Two]. Pump ya fists like this. Holla if ya hear me - PUMP PUMP if you're pissed. To the sell-outs, livin it up. One way or another you'll be givin it up, huh. I guess cause I'm black born. I'm supposed to say peace, sing songs, and get capped on. But it's time for a new plan, BAM!. I'll be swingin like a one man, clan. Here we go, turn it up, don't stop. To my homies on the block gettin dropped by cops. I'm still around for ya. Keepin my sound underground for ya. And I'ma throw a change up. Quayle, like you never brought my name up. Now my homies in the backstreets, the blackstreets. They fell me when they rollin in they fat jeeps. This ain't just a rap song, a black song. Tellin all my brothers, get they strap on. And look for me in the struggle. Hustlin 'til other brothers bubble -. [Chorus]. [2Pac] Holla if ya hear me!. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. [Verse Three]. Will I quit, will I quit?. They claim that I'm violent, but still I keep. representin, never give up, on a good thing. Wouldn't stop it if we could it's a hood thing. And now I'm like a major threat. Cause I remind you of the things you were made to forget. Bring the noise, to all my boyz. Know the real from the bustas and the decoys. And if ya hustle like a real G. Pump ya fists if ya feel me, holla if ya hear me. Learn to survive in the nine-tre'. I make rhyme pay, others make crime pay. Whatever it takes to live and stand. Cause nobody else'll give a damn. So we live like caged beasts. Waitin for the day to let the rage free. Still me, till they kill me. I love it when they fear me -. [Chorus]. [2Pac] Holla if ya hear me!. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [2Pac] You're too near me, to see it clearly. [repeat 4x]. [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". [repeat 2X]. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..". "Hard!" .. "The rebel". "Hard!" .. "The rebel". [repeat 12X to fade]. [2Pac] Holla if ya hear me!. "Hard!" .. "The rebel".

 

Vertaling

Aww yeah, uhh, uhh. Holla als je me hoort, yeah!. [Verse één]. Here we go, turn it up, let's start. Van blok tot blok stelen we harten en markeren we. En de punk politie kan me niet vagen, en misschien. We kunnen vrede hebben op een dag G. Maar op dit moment heb ik mijn gedachten ingesteld. Lookin down the barrel of my nine, get up. Cause it's time to make the payback fat. Aan mijn broeders in het blok, blijf vastgebonden, zwart. En accepteer geen vervangers. Ik breng de waarheid naar de jeugd en scheur het dak van de hele school. Oh nee, ik zal niet de andere wang toekeren. Voor het geval je ons niet kunt zien terwijl we de andere week branden. Nu hebben we hem in een smash, blast. Hoe lang zal het duren tot de po meer geld krijgt. Tot die tijd, opstaan! Zeg tegen mijn jonge zwarte mannen, schiet op! Het leven is een puinhoop, stress je niet, test. Ik geef maar, maar wees dankbaar dat je leeft, gezegend. Veel liefde voor mijn broeders in de gevangenis. Ik zie je als ik je bevrijd, zo niet als ze me erin duwen. Nogmaals, het is een gevecht van jewelste. Hou je handen op je gat, en let op je rug. Want in de steegjes in Cali, zeg ik je. Rotzooi met de besten en het vest kan je niet helpen. Schreeuw, als je me voelt; zie je het duidelijk?. Je bent te dicht bij me. [Chorus]. Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Ik zeg je dat ik het moet horen, de rebel" "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Ik zeg je dat ik het moet horen, de rebel" "Tellin you to hear it.." [Verse Twee]. Pump ya fists like this. Holla als je me hoort. PUMP PUMP als je pissig bent. Aan de uitverkorenen, die er op los leven. Op de een of andere manier geef je het op, huh. Ik denk omdat ik zwart ben geboren. Ik word verondersteld om vrede te zeggen, liedjes te zingen, en een pak slaag te krijgen. Maar het is tijd voor een nieuw plan, BAM!. Ik zal swingen als een één man, clan. Hier gaan we, zet het harder, niet stoppen. Aan mijn maatjes in de wijk die door de politie zijn opgepakt. Ik ben er nog steeds voor jullie. Ik hou mijn geluid ondergronds voor jullie. En ik zal het eens veranderen. Quayle, alsof je mijn naam nooit hebt genoemd. Nu mijn vrienden in de achterstraatjes, de zwarte straten. Ze vielen me aan toen ze in hun vette jeeps reden. Dit is niet zomaar een rap liedje, een zwart liedje. Ik zeg tegen al mijn broeders, doe hun riem om. En zoek naar mij in de strijd. Hustlin 'til other brothers bubble -. [Chorus]. Holla als je me hoort!. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" ... "Ik zeg je dat je het moet horen, de rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. [Verse Drie]. Zal ik stoppen, zal ik stoppen?. Ze beweren dat ik gewelddadig ben, maar toch blijf ik. representin, never give up, on a good thing. We zouden het niet stoppen als we konden, het is een hood ding. En nu ben ik een grote bedreiging. Want ik herinner je aan de dingen die je moest vergeten. Breng de herrie, naar al mijn boyz. Ken de echte van de bustas en de decoys. En als je hustle als een echte G. Pomp je vuisten als je me voelt, holla als je me hoort. Leer te overleven in de nine-tre'. Ik laat rijm betalen, anderen laten misdaad betalen. Wat er ook nodig is om te leven en stand te houden. Omdat niemand anders er iets om geeft. Dus leven we als gekooide beesten. Wachtend op de dag om de woede vrij te laten. Ik nog steeds, tot ze me doden. Ik hou ervan als ze bang voor me zijn -. [Chorus]. Holla als je me hoort!. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." Je bent te dicht bij me, om het duidelijk te zien. [herhaal 4x]. Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Tellin you to hear it..." [herhaal 2X]. "Hard!" .. "Tellin you to hear it, the rebel" - P.E.. "Zeg dat je het moet horen..." "Hard!" .. "De rebel". "Hard!" .. "De rebel". [herhaal 12X om te vervagen]. Holla als je me hoort!. "Hard!" .. "De rebel".