Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: last ones left

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - last ones left ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last ones left? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last ones left .

Origineel

[2Pac](Hook). Nigga westside. Westside in this motherfucker. Westside in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. Westside in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. Westside in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. [2pac]. Can't nobody stop us when we blunted up and swervin. Packed in a suburban, screamin outlaw runin on the curb. They never try me cause right behind me your killer team. I get a word cut the head off a nigga like a guillotine. This Hennessey'll keep me calm though. Sittin in the back of the club, tradin convo. Livin like a Don in my own mind. Signal Kadafi, nigga watch me with the chrome nine. All the time drinkin champagne. Walk through the crowd let the tramps hang. Niggas playa hate but do a damn thing. Picture me doin eighty down a one way. Stuck in the trunk, caught with gun play. So I gotta keep my eyes open. Gettin high, wonder why we gotta die smokin. My alibi, I'm victory. Like them other vile men I'm marked for death. Spendin my nights like its the last one left. I'm an outlaw. [Chorus]. Am I wrong, I wanna get it goin on. Last to leave, till I see everybodys gone. I'm at the bar you can catch me hands full of liquor. Puffin on a sweet swisher I'm the last one left. Tell me am I wrong, I wanna get it goin on. Last to leave until I see everybodys gone. I'm at the bar you can catch me hands full of liquor. Puffin on a sweet swisher, guess I'm the last one left. [Kastro]. I got my back against the wall. Gat chillin by my balls. Prior to war is rider nigga only five six tall. Napoleon only knows on we outlaws fuck fear. better strap down to the feelins cause we out yeah. Thug passion all up in me. Feelin like I took some Henne. It aint easy I'm tryin to make a dollar out of two pennies. What we got with these rap niggas. Wanna pull they're gat niggas. Only got my side cause they think pac die nigga. Last niggas with our tape. Take a shot within our vest. Pac come and catch weight. Nigga we the last ones left. [2Pac]. If we woulda known the zone inside my own dome. Fresh outs jail it was hell but I'm probably home. Lookin for niggas that was roofin that shit when I was locked back. Hands on the pump, makem jump when its cocked back. Fuckem all they're bitches inside a world of weak. Bitch niggas be afraid to speak. We the last ones left. [2Pac]. [Chorus] (slight change). Tell me am I wrong, I wanna get it goin on. Last to leave, till I see everybodys gone. At the bar you can catch me hands full of liquor. Puffin on a sweet swisher Like I'm the last one left. Am I wrong, I wanna get it goin on. Last to leave till I see everybodys gone. At the bar you can catch me hands full of liquor. Puffin on a sweet swisher, last one left. Am I wrong, I wanna get it goin on. Last to leave till I see everybodys gone. At the bar you can catch me hands full of liquor (Yeah). Puffin on a sweet swisher, I'm the last one left. [Napoleon]. I eat and sleep the worst shit, turfs and birth. Me and my team super supreme putin in work. I'm passed out, drunk as a fuck, till it hurt. And I call earl screamin fuck the world. I got a bitch on the side wanna be my wife. And wify beefin wanna know if she gonna see me tonight. And i know it aint right, but its the life I got. And thats until I see Yak. And thats until I see Pac. Young know I lost a troll somebody owed me down. And if the world was a girl I'd stick my dick in the ground. Fuck the world. [2Pac](Varied Hook). Westside in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. Yeah. Westside in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. UH. Outlaw in this motherfucker right here. Outlaws in this motherfucker. UH. In this motherfucker right here. In this motherfucker. UH. Westside in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. UH. Westside in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. In this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. UH. Outlaw in this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. UH. In this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. In this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. In this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. In this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. In this motherfucker right here. Westside in this motherfucker. Westside in this motherfucker right here. Westside

 

Vertaling

[2Pac](Hook). Nigga westside. Westside in deze motherfucker. Westside in deze klootzak hier. Westside in deze klootzak. Westside in deze motherfucker hier. Westside in deze klootzak. Westside in deze klootzak hier. Westside in deze motherfucker. [2pac]. Niemand kan ons stoppen als we stomp in ons lijf zijn en swervin. Verpakt in een buitenwijk, schreeuwend over de stoeprand. Ze proberen me nooit, want achter me staat je moordenaarsteam. Ik krijg het woord om het hoofd van een neger af te hakken als een guillotine. Deze Hennessey houdt me wel rustig. Achter in de club zitten, een gesprek voeren. Levend als een Don in mijn eigen geest. Signaal Kadafi, nigga let op mij met de chrome negen. De hele tijd champagne drinken. Loop door de menigte laat de zwervers hangen. Niggas playa hate but do a damn thing. Stel je voor dat ik 80 rij op een eenrichtingsweg. Vast in de kofferbak, betrapt met pistoolgevechten. Dus ik moet mijn ogen open houden. Gettin high, vraag me af waarom we moeten sterven roken. Mijn alibi, ik ben de overwinning. Net als die andere gemene mannen ben ik gemerkt voor de dood. Ik breng mijn nachten door alsof het de laatste is die over is. Ik ben een vogelvrije. [Chorus]. Heb ik het mis, ik wil het aan de gang krijgen. De laatste die vertrekt, tot ik zie dat iedereen weg is. Ik sta aan de bar, je kunt me betrappen op handen vol drank. Puffend op een zoete swisher ben ik de laatste die over is. Zeg me of ik het mis heb, ik wil het aan de gang krijgen. De laatste die vertrekt tot ik zie dat iedereen weg is. Ik ben aan de bar je kan me betrappen op handen vol drank. Puffend op een zoete swisher, denk ik dat ik de laatst overgeblevene ben. [Kastro]. Ik sta met mijn rug tegen de muur. Ik zit te chillen bij mijn ballen. Voor de oorlog is rider nigga maar vijf zes lang. Napoleon weet alleen dat wij vogelvrij verklaarden geen angst kennen. Thug passion all up in me. Het voelt alsof ik wat Henne heb genomen. It aint easy I'm tryin to make a dollar out of two pennies. Wat hebben we met deze rap niggas. Wanna pull they're gat niggas. Ze staan alleen aan mijn kant omdat ze denken dat pac dood is. Laatste negers met onze tape. Neem een schot in ons vest. Pac komt en vangt gewicht. Neger, wij zijn de laatste overgeblevenen. [2Pac]. Als we de zone in mijn eigen koepel hadden gekend. Vers uit de gevangenis was het een hel, maar ik ben waarschijnlijk thuis. Op zoek naar nikkers die de boel op stelten zetten toen ik opgesloten zat. Handen op de pomp, laat ze springen als de haan naar achteren staat. Fuckem all they're bitches inside a world of weak. Bitch niggas zijn bang om te spreken. Wij zijn de laatste overgeblevenen. [2Pac]. [refrein] (kleine verandering). Zeg me of ik het mis heb, ik wil het aan de gang krijgen. De laatste die vertrekt, tot ik zie dat iedereen weg is. Aan de bar kun je me betrappen op handen vol drank. Puffend op een zoete swisher alsof ik de laatste ben die overblijft. Heb ik het mis, ik wil dat het doorgaat. De laatste die vertrekt tot ik zie dat iedereen weg is. Aan de bar kun je me betrappen op handen vol drank. Puffend op een zoete swisher, de laatste die over is. Heb ik het mis, ik wil dat het doorgaat. De laatste die vertrekt tot ik zie dat iedereen weg is. Aan de bar kun je me betrappen met handen vol drank. Puffin op een zoete swisher, Ik ben de laatste die over is. [Napoleon]. Ik eet en slaap de ergste shit, turfs en geboorte. Ik en mijn team super opperste putin in het werk. Ik ben bewusteloos, stomdronken, tot het pijn doet. En ik bel Earl, schreeuwend, fuck de wereld. Ik heb een bitch aan de zijkant die mijn vrouw wil zijn. En ik wil weten of ze me vanavond zal zien. En ik weet dat het niet goed is, maar dat is het leven dat ik heb. En dat is tot ik Yak zie. En dat is totdat ik Pac zie. Young weet dat ik een trol heb verloren, iemand was me wat schuldig. En als de wereld een meisje was, zou ik mijn lul in de grond steken. Fuck de wereld. [2Pac](Gevarieerde Hook). Westside in deze motherfucker hier. Westside in deze motherfucker. Ja. Westside in deze klootzak hier. Westside in deze motherfucker. UH. Outlaw in deze klootzak hier. Outlaws in deze klootzak. UH. In deze klootzak hier. In deze klootzak. UH. Westside in this motherfucker right here. Westside in deze klootzak. UH. Westside in this motherfucker right here. Westside in deze klootzak. In deze klootzak hier. Westside in deze motherfucker. UH. Outlaw in deze klootzak hier. Westside in deze motherfucker. UH. In deze klootzak hier. Westside in deze motherfucker. In deze klootzak hier. Westside in deze motherfucker. In deze klootzak hier. Westside in this motherfucker. In deze klootzak hier. Westside in this motherfucker. In deze klootzak hier. Westside in this motherfucker. Westside in this motherfucker right here. Westside