Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: me against the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - me against the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me against the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me against the world .

Origineel

It's just me against tha World. ooohhhhh ooohhhhh. . just me against tha world baby. . ohhhhhh ohhhhhh. I got nothin' ta lose. it's just me against tha world. ohhhhh. stuck in tha game. me against tha world baby. Can you picture my prophecy?. stress in tha city. tha cops is hot for me. tha projects is full of bullets. tha bodies is droppin'. there ain't no stoppin me. constantly moven while maken millions. witnessin' killins. leavin dead bodies in abandoned buildings. caries tha children. cause they're illin'. addicted to killin'. a near appeal from tha cap pealin'. what i'm feelin'. but will they last or be blasted. hard headed bastard. maybe he'll listen in his casket. tha aftermath. more bodies being buried. i'm losen my homies in a hurry. they're relocating to tha cemetary. got me worried. stressin'. my visions bluried. tha question is will I live. no one in tha world loves me. i'm headed for danger. don't trust strangers. put one in tha chamber. whatever i'm feelin' is anger. don't wanna make excuses. cause this is how it is. what's tha use. unless we're shootin'. no one notices tha youth. It's Just Me against tha World baby. . Chorus. ooohhhhh. Me against tha world. It's Just me against tha World. ooohhhhh. It's Just Me Against tha World. Me Against tha World. cause it's just me against tha world baby. Me against tha World. ooohhhh yeeah. I got nothin' ta lose. It's Just me against tha world baby. I got nothin' ta lose. [Kadafi's verse]. Could somebody help me?. i'm out here all by myself. seeing ladies in stores. baby capones. livin wealthy. pictures of my birth. on tha surface what i'm dreamin'. seein' daddy seein'. full of crooked deamons. already crazy and screamin'. I guess them nightmares as a child. had me scared. but left me prepared. for awhile. is there another route?. for crooked outlaws. that are in a villian of young thugs. (E.D.I Mean's Verse). everday is more death. plus i'm more rollin. i'm seein more beatens. for me. to proceed with fear. scheme on schemeing. amd leavin' their peeps grievin'. cause ain't no bucks ta stack up. my nuts is backed up. i'm about ta act up. go load tha mack up. now watch me klack up. try makin' fat cuts. but yo it ain't workin. and evils lurken. I can see him smirken. when I gets tha bourbon. so what. go put some work in. and make my mail. makin' sells. risken 25 with a 'L'. but oh well. . Chorus. Me Against tha World. with nothin' ta lose. it's just me against tha world. ooohhhh. It's just Me Against tha World baby. Me Against tha world. I got nothin' ta lose. It's just Me Against tha World. heeeyyy. It's just Me Against tha World baby. with nothin ta lose. it's just me against tha world baby. Me against tha world. Me against tha world. I got nothin' ta lose. it's just me against tha World baby. heeeyyy. [Tupac's verse]. With all this extra stressin'. tha question I wonder is after death. I feel my last breath. when will I finaly get to rest from this supression. they punish tha people that's askin questions. and those that possess. steal from tha ones without possesions. tha message I stress. to make it stop. study your lessons. don't settle for less. even tha genius asks questions. be gratifull for blessins. don't ever change. keep your essense. tha powers in tha people and tha politics we address. always do your best. don't let this pressure make ya panic. and when ya get stranded. and things don't go tha way ya planed it. dreaming of richs. in a position of makin' a difference. polititions and hipocrites. they don't wanna listen. if i'm insane. then tha fame ain't about ta change. it wasn't nothin' like tha game. it's just me Against tha World. . Chorus. Me against tha World. nothin ta lose. It's just Me Against tha world baby. Me Against tha World. got me stuck in tha game. It's just Me Against tha World. ooohhhh. i'm outshining [???] tha news. It's just me against tha world baby. hahaha. Me against tha World. that's right.... I know it seem hard sometimes, but uh.... remember one thing. through every dark night. there's a bright day after that. so no matter how hard it get. stick ya chest out. keep ya head up. and handle it. Me against tha World. Me against tha world. Me against tha world. fades...

 

Vertaling

Het is gewoon ik tegen de wereld. ooohhhhh ooohhhhh. . alleen ik tegen de wereld baby. . ohhhhhh ohhhhhh. Ik heb niets te verliezen. Het is gewoon ik tegen de wereld. Vast in het spel. Ik tegen de wereld baby. Kun je je mijn voorspelling voorstellen? Stress in de stad. De politie zit me op de hielen. De projecten zitten vol kogels. De lichamen vallen. Ik ben niet te stoppen. Ik ben constant in beweging terwijl ik miljoenen verdien. Ik ben getuige van moorden. Lieten lijken achter in verlaten gebouwen. Zorgden voor de kinderen. Omdat ze ziek zijn. Verslaafd aan moorden. Een bijna appèl van de cap pealin'. Wat ik voel. Maar zullen ze standhouden of worden opgeblazen. Hardhoofdige klootzak. Misschien luistert hij in z'n kist. De nasleep. Meer lichamen worden begraven. Ik verlies m'n vrienden snel. Ze verhuizen naar de begraafplaats. Ik maak me zorgen. Ik ben gestrest. M'n visioenen zijn wazig. De vraag is of ik blijf leven. Niemand in de wereld houdt van me. Ik ben op weg naar gevaar. Vertrouw geen vreemden. Stop er een in de kamer. Wat ik ook voel, het is woede. Ik wil geen excuses maken, want dit is hoe het is. Wat heeft het voor zin. Tenzij we schieten. Niemand merkt de jeugd op. It's Just Me against tha World baby. . Refrein. ooohhhhh. Ik tegen de wereld. Het is gewoon ik tegen de wereld. ooohhhhh. Het is gewoon ik tegen de wereld. Ik tegen de wereld. want het is gewoon ik tegen de wereld baby. Ik tegen de wereld. ooohhhh yeeah. Ik heb niets te verliezen. Het is gewoon ik tegen de wereld baby. I got nothin' ta lose. [Kadafi's vers]. Kan iemand me helpen? Ik ben hier helemaal alleen. Ik zie dames in winkels. Baby capones. Ik leef in weelde. Foto's van mijn geboorte. Aan de oppervlakte wat ik droom. Ik zie papa. Vol met kromme demonen. Nu al gek en schreeuwend. Ik denk dat die nachtmerries als kind, me bang maakten, maar me voorbereid achterlieten, voor een tijdje. Is er een andere route? Voor corrupte bandieten, die in een bende van jonge misdadigers zitten. E.D.I.'s Verse). Elke dag is er meer dood. Plus ik ben meer aan het rollen. Ik zie meer verslagen. Voor mij. Om door te gaan met angst. Plannen blijven maken. En hun mensen laten rouwen. Omdat er geen geld is om op te stapelen. Mijn ballen zitten achterin. Ik sta op het punt om op te stappen. Ga die rotzooi opruimen. Kijk nu hoe ik opdonder. Probeer vette bezuinigingen te maken. Maar het werkt niet. En het kwaad ligt op de loer. Ik kan hem zien grijnzen. Als ik de bourbon krijg. Nou en. Ga aan het werk. En maak mijn post. Verkopen. Riskeer 25 met een 'L'. Maar ach. . Refrein. Ik tegen de wereld. Met niets te verliezen. Het is gewoon ik tegen de wereld. Het is gewoon ik tegen de wereld, schatje. Ik tegen de wereld. I got nothin' ta lose. Het is gewoon ik tegen de wereld. heeeyyy. Het is gewoon ik tegen de wereld baby. met niets te verliezen. het is gewoon ik tegen de wereld baby. Ik tegen de wereld. Ik tegen de wereld. I got nothin' ta lose. it's just me against tha World baby. heeeyyy. [Tupac's vers]. Met al deze extra stress. De vraag die ik me afvraag is na de dood. Ik voel mijn laatste adem. Wanneer kan ik eindelijk rusten van deze onderdrukking. Ze straffen de mensen die vragen stellen. En zij die bezitten, stelen van degenen zonder bezittingen. De boodschap die ik benadruk. Om het te laten stoppen. Bestudeer je lessen. Neem geen genoegen met minder. Zelfs het genie stelt vragen. Wees dankbaar voor zegeningen. Verander nooit. Behoud je essentie. De krachten in de mensen en de politiek. Doe altijd je best. Laat de druk je niet in paniek brengen. En als je strandt en het loopt anders dan je gepland had. Droom van rijkdom. In een positie om het verschil te maken. Politici en hipocrieten. Ze willen niet luisteren. Als ik gek ben, dan zal de roem niet veranderen. Het was niet zoals in het spel. Alleen ik tegen de wereld. . Refrein. Ik tegen de wereld. Niets te verliezen. Het is gewoon ik tegen de wereld, schatje. Me Against tha World. got me stuck in tha game. Het is gewoon ik tegen de wereld. ooohhhh. ik overtref het nieuws. Het is gewoon ik tegen de wereld baby. hahaha. Ik tegen de wereld. Dat is goed .... Ik weet dat het soms moeilijk lijkt, maar onthoud één ding. Door elke donkere nacht, komt er een heldere dag. Dus hoe moeilijk het ook wordt, steek je borst vooruit, hou je hoofd omhoog, en handel het af. Ik tegen de wereld. Ik tegen de wereld. Ik tegen de wereld. vervaagt...