Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: open fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - open fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van open fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals open fire .

Origineel

Tell me, how many real muthafuckas feel me. I smoke a blunt and freak the funk. Till these jealous mutha-fuckas kill me.. From out the gutter, Thank I'm here though. I'm one-sixty-five. Stayin high till i die. My competition is evil. cause i could give a fuck about you.. You better duck.. Or i'll be forced to hit your ass up,. I gives a fuck.. I'm sick inside my mind, why they sweat me?. Its gonna take an army full of crooked ass cops. To come and get me. Niggas know I ain't the one to sleep on. I'm under pressure. I got to sleep by my piece, extra clips beside my dresser. Word to god I've been ready to die. since I was born. I don't want no shit. But niggas tripping, Yo it's on. open fire on my adversaries, don't even worry. Better have on a vest, aim for ya chest, then your burried. Its a mans world, niggas get played. Another stray, hope I live to see another day, HEY. I'm gettin sweated by these undercovers. who can I trust, got my mama stressing. Thinkin its a drug bust. Gotta get paid, but all the dramas thats attached. We're Livin the drug life, thug life, each day could be my last. Will I blast when its time to shoot'em. Don't even ask, thats the Consquences when your living fast. 6 bricks of tricks for my niggas. I gotta come up and recoup, you keep the dope,. bring me 6 figures. Is it a bust, I hear the sirens,. Run for cover. over the fence and Open Fire.. These muthafuckas on my ass, I'm in traffic. Will it be tragic, im coming round the corner like I'm magic. Doing ninety on the freeway. And hitting swithces,. In a high speed chase with these punk bitches. Don't turn around, I ain't giving up. Cause they don't worry me.. Pussy ass bitches better bury me. Running out of gas time to park it. I'm on foot, we in the hood,. How the fuck they gonna catch a crook?. I got away cause I'm clever. Went to my neighbors for a favor. Now you know playas stick together. I watch the scene from the roof top. Spittin Oogies at the cops that persue me. Beyatch, I'll be a hustla till its over, mutha-fucka. Open Fire on you bustas.. . Don't try to follow me. I'm headed out of state.. I gotta pay my fuckin bills,. So I'm transporting weight. Change my plates, pick up my nigga. And now we rollin, dropping keys like they stolen. Tell me who do you fear ?. I'm outta town till they coast is clear. Enough dope to last a year.. They got me runnin from the police. No where to go, with the lights out, Rolling down a dirt road. But I ain't going alive,I rather die than be a convict. I rather fire on my target.. I hit the corner doing 90,. ahh shit, them bitches right behind me. they take a shot and hit my fuckin tire.. NOW. I jump out the car and open fire.. . Ha ha, Suckas. Thug life bitch.

 

Vertaling

Zeg me, hoeveel echte muthafuckas voelen me aan. Ik rook een blunt en freak de funk. Tot deze jaloerse klootzakken me vermoorden... Vanuit de goot, Dank ben ik hier wel. Ik ben één vijfenzestig. Ik blijf high tot ik sterf. Mijn concurrentie is slecht. Want ik geef geen moer om jou. Je kunt maar beter bukken... of ik ben gedwongen je in elkaar te slaan. Het kan me geen reet schelen. Ik ben ziek in mijn hoofd. Waarom zweten ze me? Er is een leger vol corrupte agenten voor nodig... Om me te komen halen. Negers weten dat ik niet degene ben om op te slapen. Ik sta onder druk. Ik moet bij mijn stuk slapen, extra clips naast mijn dressoir. Ik ben al klaar om te sterven sinds ik geboren ben. Ik wil geen shit. Maar nikkers trippen, Yo het is aan. Open het vuur op mijn tegenstanders, maak je geen zorgen. Beter een vest aan, mik op je borst, dan ben je begraven. Het is een mannenwereld, nikkers worden bespeeld. Nog een verdwaalde, ik hoop dat ik nog een dag leef, HEY. Ik ben bezweet door deze undercovers. Wie kan ik vertrouwen, mijn moeder is gestresst. Ik denk dat het een drugsvangst is. Ik moet betaald worden, maar alle drama's die erbij komen kijken. We leven het drugsleven, het boevenleven, elke dag kan mijn laatste zijn. Zal ik ontploffen als het tijd is om ze neer te schieten. Vraag het maar niet, dat zijn de gevolgen als je snel leeft. 6 bakstenen aan trucs voor mijn niggas. Ik moet naar boven komen en het terugverdienen, jij houdt de dope, breng me 6 cijfers. Is het een arrestatie, ik hoor de sirenes... Ren voor dekking, over het hek en open het vuur... Deze klootzakken zitten achter me aan, ik sta in de file. Zal het tragisch zijn, ik kom de hoek om alsof ik magie ben. Ik rijd negentig op de snelweg. En ik raak ze. In een hoge snelheid achtervolging met deze punk teven. Draai niet om, ik geef niet op. Want ik maak me geen zorgen om hen. Die kutwijven kunnen me maar beter begraven. De benzine raakt op, tijd om hem te parkeren. Ik ben te voet, we zijn in de buurt. Hoe gaan ze verdomme een boef vangen? Ik ben ontsnapt omdat ik slim ben. Ging naar mijn buren voor een gunst. Nu weet je dat playas bij elkaar blijven. Ik kijk naar de scène vanaf het dak. Ik spuug Oogies naar de politie die me achtervolgt. Beyatch, ik zal een hustla zijn tot het voorbij is, mutha-fucka. Open het vuur op jullie boeven... Probeer me niet te volgen. Ik ben op weg uit de staat... Ik moet mijn verdomde rekeningen betalen. Dus ik vervoer gewicht. Verwissel mijn platen, pik mijn neger op. En nu rijden we, laten sleutels vallen alsof ze gestolen zijn. Zeg me van wie je bang bent. Ik ben de stad uit tot de kust veilig is. Genoeg dope voor een jaar. Ze hebben me op de vlucht gejaagd voor de politie. Ik kan nergens heen, met de lichten uit. Rollend over een zandweg. Maar ik ga niet levend weg, ik sterf liever dan dat ik een veroordeelde ben. Ik schiet nog liever op mijn doelwit... Ik ga de bocht om met 90 km/u. Die trutten zitten achter me. Ze schieten en raken mijn band. NU. Ik spring uit de auto en open het vuur... Ha ha, sukkels. Thug life bitch.