Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: ready 4 whatever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - ready 4 whatever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ready 4 whatever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ready 4 whatever .

Origineel

(Rule number one... niggaz die, daily, hahahaha). Hear me! Boo-yaow!. (Ready for whatever, hell yeah. What type nigga be a Thug Life nigga?. Them Thug Life niggaz be the craziest - run up nigga!). 2Pac-. There's no way to survive in the city it's a shame. Niggaz die from my hollow-point bullet to the brain. Will I survive or will I die is what I wonder. Puffin on blunts and gettin drunk to keep from goin under. Gettin lost in the madness, blunted gettin tipsy. Got my pistol out the window screamin, "Lord come and get me". Am I sick, or am I just another victim?. Unloadin my clip, I'm watchin every bullet spit when I kick em. Niggaz die from automatic gunfire. Your time to expire, nobody cry every man gotta die. When they bury me, they bury me a G. Rest in peace, to all the homies got to heaven before me. Pour some liquor on the curb for the niggaz that's caught. Had a motherfuckin ward but he didn't go to court. God damn, and one day we'll all be together. Until then I'm ready for whatever, c'mon. (Yeah, niggaz movin somethin in the nine-trey. It's all about makin money, gettin yours. And knockin coppers off the motherfuckin planet. Word to the motherfuckin nine nigga. We gonna make this motherfucker ours. If they don't feel me, they gon kill me. So Syke, get skanless nigga). Big Syke-. Am I going to Hell or will I reach Heav-en? (hell naw). After all this shit I did with my Mac-11. Did I sell my soul? Mama woulda saved me. That's the way that daddy raised me. Oh God, help me I'm losin it. So fuck it! Take me I'm doin it!. I need to change and look for a better way. I got a hundred round clip to my AK. Commitin sins I might die in vain. So fuck it! We'll live off the street fame!. God didn't send me in the right direction. I'm gettin hit by a diesel in the intersection. I know you're out there help a young brother (hear me). Til then I'ma smoke motherfuckers. Things wouldn't be so bad. if we got the things that we never had, I'm ready for whatever. (Hahahahaha, that's my motherfuckin nigga there. Big ballin-ass Syke. Yeah nigga, you schooled them young bustas. on how it is to be a real motherfuckin G. In the nine-trey motherfuckers is dyin daily so you best be packin. If you ain't, boo-yaow motherfucker!). 2Pac-. Dear mama I know you worry cause I'm hardly at home. Every other night in jail, got you patient by the phone. Wanna shake it cause I can't take it got me livin in Hell. Like I'm walkin with a secret that'll kill me if I tell. I live the Thug Life and can't nobody, change me. Not to the brain, going insane, just a part of the game. So much caine in the fast lane, finally a dry eye. When I die, bury me with my fo'-five. And let the devil feel the wrath of a nigga. Goin to Hell with my finger on the trigger. Now everybody's starin. Got a nigga losin hair and they wonder if I'm all there. Well don't blame me, blame the flame that flickers. when niggaz gettin richer (mo' money). Now tell me if you wanna live forever. Niggaz dyin so be ready for whatever. (Yeah, ready for whatever. Ready for whatever. Thug Life niggaz and we be ready for whatever. Let me go like this, ready for whatever. Huh, Big Syke he be ready for whatever. My nigga Kato, ready for whatever. Pain, he's ready for whatever. And my nigga Bam Bam, he ready for whatever. My nigga Banks just be ready for whatever. Modu, he's ready for whatever. Big Serg, we ready for whatever. Charlie Tango, ready for whatever. My nigga Pac, be ready for whatever. Yeah, ready for whatever. Ready for whatever. My big-ballin ass nigga Boom, ready for whatever fo' sho'. Yeah, you know!. This how the player's do it. I know you standin there confused. You wonderin -- what type of nigga is a Thug Life nigga?. Yeahehehehe nigga, we be the ballin player-ass nigga. About gettin riches, bitches, and plenty loc. Ya hear me?). Ready for whatever.

 

Vertaling

(Regel nummer een... niggaz sterven, dagelijks, hahahaha). Hoor je me! Boo-yaow!. (Klaar voor wat dan ook, hell yeah. Welk type nigga is een Thug Life nigga? Die Thug Life niggaz zijn de gekste - run up nigga!). 2Pac... Er is geen manier om te overleven in de stad, het is een schande. Negers sterven door mijn holle-punt kogel in de hersenen. Zal ik overleven of zal ik sterven is wat ik me afvraag. Puffen op blunts en dronken worden om niet ten onder te gaan. Verdwaald in de waanzin, blunted gettin tipsy. Mijn pistool uit het raam, schreeuwend: "Heer, kom me halen". Ben ik ziek, of ben ik gewoon een ander slachtoffer? Ik laad mijn magazijn leeg, en kijk hoe elke kogel eruit spuugt als ik hem schop. Negers sterven door automatisch geweervuur. Je tijd om te sterven, niemand huilt elke man moet sterven. Als ze me begraven, begraven ze me als een G. Rust in vrede, voor alle homies die voor mij naar de hemel zijn gegaan. Giet wat drank op de stoep voor de negers die gepakt zijn. Had een klote afdeling, maar hij ging niet naar de rechtbank. Godverdomme, en op een dag zullen we allemaal samen zijn. Tot die tijd ben ik er klaar voor, kom op. (Yeah, niggazin movin somethin in the nine-trey. Het gaat allemaal om geld verdienen, het jouwe krijgen. En de politie van de planeet slaan. Bericht voor de negen negers. We gaan deze klootzak van ons maken. Als ze me niet voelen, zullen ze me vermoorden. Dus Syke, word skanless nigga). Big Syke-. Ga ik naar de hel of kom ik in de hemel? (hell naw). Na al deze shit die ik deed met mijn Mac-11. Heb ik mijn ziel verkocht? Mama zou me gered hebben. Dat is de manier waarop papa me opgevoed heeft. Oh God, help me ik ben het aan het verliezen. Dus fuck it! Neem me, ik doe het! Ik moet veranderen en op zoek naar een betere manier. Ik heb een magazijn van honderd kogels in mijn AK. Door zonden te begaan, sterf ik misschien tevergeefs. Dus fuck it! We leven van de straat. God stuurde me niet in de juiste richting. Ik word aangereden door een diesel op het kruispunt. Ik weet dat je daar buiten bent, help een jonge broeder (hoor je me). Tot dan rook ik de klootzakken. Dingen zouden niet zo slecht zijn. Als we de dingen kregen die we nooit hadden, ben ik klaar voor wat dan ook. (Hahahahaha, dat is mijn motherfuckin nigga daar. Big ballin-ass Syke. Ja nigga, jij hebt die jonge meiden geleerd hoe het is om een echte G te zijn. In de nine-trey sterven de klootzakken dagelijks, dus je kunt maar beter inpakken. Als je dat niet bent, boo-yaow motherfucker!). 2Pac... Lieve mama, ik weet dat je je zorgen maakt omdat ik nauwelijks thuis ben. Om de nacht in de gevangenis, heb ik je patiënt bij de telefoon. Wanna shake it cause I can't take it got me livin in Hell. Alsof ik met een geheim loop dat me zal doden als ik het vertel. Ik leef het Thug Life en niemand kan me veranderen. Niet naar de hersenen, krankzinnig worden, gewoon een deel van het spel. Zoveel Caine in de fast lane, eindelijk een droog oog. Als ik sterf, begraaf me dan met m'n fo'-five. En laat de duivel de wraak van een neger voelen. Ik ga naar de hel met mijn vinger aan de trekker. Nu staart iedereen. Ik heb een neger die haar verliest en ze vragen zich af of ik er wel ben. Geef mij niet de schuld, geef de vlam die flikkert de schuld. als negers rijker worden (mo' money). Zeg me nu of je eeuwig wil leven. Negers sterven, dus wees klaar voor wat dan ook. (Ja, klaar voor wat dan ook. Klaar voor wat dan ook. Thug Life niggaz en we zijn klaar voor wat dan ook. Laat me zo gaan, klaar voor wat dan ook. Huh, Big Syke hij is klaar voor wat dan ook. Mijn nigga Kato, klaar voor wat dan ook. Pain, hij is klaar voor wat dan ook. En mijn nigga Bam Bam, hij is klaar voor wat dan ook. Mijn nigga Banks is klaar voor alles. Modu, hij is klaar voor wat dan ook. Big Serg, we zijn klaar voor wat dan ook. Charlie Tango, klaar voor wat dan ook. Mijn nigga Pac, is klaar voor wat dan ook. Ja, klaar voor wat dan ook. Klaar voor wat dan ook. Mijn grote-ballen-kont nigga Boom, klaar voor wat dan ook. Ja, je weet wel. Dit is hoe de spelers het doen. Ik weet dat je daar verward staat. Je vraagt je af... wat voor soort nigga is een Thug Life nigga? Yeahehehe nigga, we zijn de ballin player-ass nigga. Over het krijgen van rijkdom, teven, en veel plaats. Hoor je me?) Klaar voor wat dan ook.