Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: streetz r deathrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - streetz r deathrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van streetz r deathrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals streetz r deathrow .

Origineel

Growing up as an inner city brotha. where every other had a pops and a motha. I was tha product of a heated lover. Nobody knew how deep it screwed me. and since my pops never knew me. my family didn't know what ta do with me. was I somebody they despise. curious look in they eyes. as if they wonder if i'm dead or alive. poor momma can't control me. quit tryin' ta save my soul, I wanna roll with my homies. a ticken timebomb. can't nobody fade me. packin' a 380. and fiendin' for my mercedes. suckers scatter. but it don't matter i'm a cool shot. punks drop from all tha buckshots tha fools got. i'm tired of being a nice guy. i've been poor all my life, but don't know quite why. so they label me a lunatic. could care less. death or success. is what I quest. cause i'm fearless. now tha streetz R Deathrow. . Chorus. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. . I just murdered a man, i'm even more stressed. wearin' a vest. hopein' that their aimin' at my chest. much too young to bite tha bullet. hand on tha trigga. I see my life before my eyes each time I pull it. I hope I live to be a man. must be part of some big plan to keep a brotha in tha state penn. counting pennys over tha years. I'd done stacked many. proven wrong those. who swore i'd wouldn't live till twenty. now they gotta cope. since it's tha only thing I know. it's difficult to let it go. i'm startin' to loose my hair cause I worry. hustlin' to keep from gettin' buried. but now I gotta move away now. cause these suckers wanna spray where I lay down. my homie lost his family and snapped. shot up half tha block to bring them back. tha streetz R Deathrow. . Chorus. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). (like it ain't nothin'). . i'm dangerous. when drunk I only drink beer. gin makes me sin. unable to think clear. heneesee, makes me think my enemy is getting close. BOOM BOOM BOOM. got me shooting at a ghost. some call me crazy. but this is what you gave me. amongst tha babies, who raised up from tha slavery. I sport a vest and hit tha sess to kill tha stress. moved out west and I invest in all tha best. those who test will find a bullet in they chest. put ta rest. by a brotha who was hopeless. grow up broke on tha rope of insanity. how many pistols smoking coming from a broken family. i'm sick of being tired. sick of tha sirens, body bags, and tha gun firing. tell bush to push tha button cause i'm fed. tired of hearin' these voices in my head. tha streetz R Deathrow. . Chorus. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). this goes out to my partners in tha Live Squad (like it ain't nothin'). and all my partners involved in that 187. watch your back.... (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). There got to be a better way.... (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). There's too many of us in tha cemetary. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). come on, what we gonna do now. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. .

 

Vertaling

Opgegroeid als een binnenstad brotha. waar iedereen een pops en een motha had. Ik was het product van een verhitte minnaar. Niemand wist hoe diep het me genaaid had. En omdat mijn vader me nooit gekend heeft, wist mijn familie niet wat ze met me aanmoesten. Was ik iemand die ze verachtten. Nieuwsgierige blik in hun ogen. Alsof ze zich afvragen of ik dood of levend ben. Arme moeder kan me niet beheersen. Stop met proberen mijn ziel te redden, ik wil met mijn homies spelen. Een tijdbom. Niemand kan me ontslaan. Ik heb een 380. en dol op mijn mercedes. Sukkels verspreiden zich. Maar het maakt niet uit, ik ben een coole gast. Punks vallen van al die dollars die die idioten hebben. Ik ben het zat om een aardige vent te zijn. Ik ben mijn hele leven al arm, maar weet niet waarom. Dus noemen ze me een idioot. Kan me niet schelen. Dood of succes, daar ga ik voor. Want ik ben onbevreesd. Nu de straat op, Deathrow. . Refrein. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin). tha streetz R Deathrow. Want ik sla je neer, alsof het niets is. De straatz is Deathrow. Ik heb net een man vermoord, ik ben nog meer gestrest. Draag een vest. Hoop dat ze op mijn borst richten. Veel te jong om door de kogel te bijten. Hand op de trigga. Ik zie mijn leven voor mijn ogen elke keer als ik eraan trek. Ik hoop dat ik leef om een man te zijn. Moet deel uitmaken van een groot plan om een broeder in de staat Penn te houden. Ik telde centen door de jaren heen. Ik heb er veel opgestapeld. Ik heb het tegendeel bewezen van hen die zwoeren dat ik niet voor m'n twintigste zou leven. Nu moeten ze ermee omgaan. Omdat het het enige is dat ik ken. Het is moeilijk om het los te laten. Ik begin m'n haar te verliezen omdat ik me zorgen maak. Ik probeer niet begraven te worden. Maar nu moet ik weg. Omdat die sukkels willen spuiten waar ik lig. M'n maatje verloor z'n familie en knapte. Hij schoot de halve straat overhoop om ze terug te brengen. De straat is dood. . . Refrein. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin). tha streetz R Deathrow. (cause I'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause I'll beat you down, like it ain't nothin'). Ik ben gevaarlijk. Als ik dronken ben drink ik alleen bier. Van gin word ik zondig. Ik kan niet helder denken. Ik denk dat mijn vijand dichtbij komt. BOEM BOEM BOEM. Laat me schieten op een geest. Sommigen noemen me gek. Maar dit is wat je me gaf. Onder de baby's, die opgestaan zijn uit de slavernij. Ik draag een vest en raak de sess om de stress te doden. Ik verhuisde naar het westen en investeer in al het beste. Zij die testen zullen een kogel in hun borst vinden. Laat het rusten. Door een broeder die hopeloos was. Groei gebroken op, op het touw van krankzinnigheid. Hoeveel pistolen roken er in een gebroken gezin. Ik ben het zat om moe te zijn. Ik ben de sirenes zat, de lijkzakken en het schieten van pistolen. Zeg Bush dat hij op de knop moet drukken, want ik heb er genoeg van. Ik ben het zat om die stemmen in mijn hoofd te horen. De straat is dood. . Refrein. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin). tha streetz R Deathrow. (cause i'll beat you down, like it ain't nothin). tha streetz R Deathrow. (cause I'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (cause I'll beat you down, like it ain't nothin'). tha streetz R Deathrow. (want ik sla je neer, alsof het niets is). Dit gaat uit naar mijn partners in de Live Squad (alsof het niets is). en al mijn partners die betrokken zijn bij die 187. let op je rug .... want ik sla je neer, alsof het niets is. Er moet een betere manier zijn.... (want ik sla je neer, alsof het niets is). Er zijn er te veel van ons op de begraafplaats. Kom op, wat gaan we nu doen. (want ik sla je neer, alsof het niets is). tha streetz R Deathrow. .