Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: thug 8 2 good 4 u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - thug 8 2 good 4 u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thug 8 2 good 4 u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thug 8 2 good 4 u .

Origineel

Yo Yo. I'm a Thug. What can I say?. I eat my cereal to start the day. Cruisin' in my 8. Drop it down with the 2. You know who I am cause I'm rappin' for you. I hate Chinese people. I'm going to burn the church steeple. Because I'm so lethal and black. My homies got my back. Chorus: Ugh! UGH Thug 8 2 good 4 u.. Your feet smell like poo. Rosie O' Donnel. Who's that bitch?. Got my 9 in the trunk, gonna tie her to the hitch. Yo Yo Ugh Ugh

 

Vertaling

Yo Yo. Ik ben een Thug. Wat kan ik zeggen?. Ik eet mijn cornflakes om de dag te beginnen. Cruisin' in my 8. Drop it down with the 2. Je weet wie ik ben want ik rap voor je. Ik haat Chinese mensen. Ik ga de kerktoren verbranden. Omdat ik zo dodelijk en zwart ben. My homies got my back. Refrein: Ugh! UGH Thug 8 2 good 4 u.. Je voeten ruiken naar poep. Rosie O' Donnel. Wie is die trut? Ik heb mijn 9 in de kofferbak, ik ga haar vastbinden aan de trekhaak. Yo Yo Ugh Ugh