Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: we ride (ft. rihanna)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - we ride (ft. rihanna) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we ride (ft. rihanna)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we ride (ft. rihanna) .

Origineel

[Intro: TuPac]. I wont deny it, im a straight rider. [Chorus: Rihanna (TuPac)]. We Ride,When we ride we ride,It's 'til the day that we die. (Here we go, we gon send this one out to the old school). (all these motherfuckers in the bronx, & brooklyn, & staten island). We ride, When we ride we ride, It's 'til the day that we die. (Nothin but love for the old school, that what we gon' do this one for ya feel me). [Verse 1: TuPac]. I see you remiscin and I hope you listenin. In the position to pressure and offer competition. Me and you - was meant to be my destiny, no longer lonely. Cause now it's on for you and me, all I can see. A happy home, that's my fantasy. But my reality is problems with your man and me. What can I do? Don't wanna lose you to the sucker. Cause if he touch ya, I got some drama for that busta. Don't wanna rush ya -- but make your mind up fast. Nobody knows -- on who controls will it last, before I ask. I hope you see that I'm sincere, and even if you. stay with him today I'm still here. I refuse to give up -- cause I believe in what we share. You're livin in prison and what he's givin can't compare. Cause everything I feel for you I wanna let you know. Passion it be yours and I'll never let you go. Tell me can you get away?. [Chorus: Rihanna (TuPac)]. We Ride (I'm a straight rider) when we ride we ride. It's 'til the day that we die. When we ride we ride. It's 'til the day that we die. [Verse 2: Rihanna]. Visions in my mind, Of the day that we met. You showed me things, That i'll never forget. Took me swimming, In the ocean. You had my head up in the clouds. Make me feel like I'm floating (yeah). You think I'm playing. When you know it's the truth. Nobody else can do it quite like I do. All my kisses, And my loving. But ain't nobody, Better than us. [Pre-chorus: Rihanna]. Now I look back on the time. That we spent and. I see it in my mind. Playing over and over again. 'Cause boy right now. You got me breaking down. And I just can't figure out why. But this is what you say. [Chorus x2: Rihanna (TuPac)]. We Ride (I'm a straight rider) when we ride we ride. It's 'til the day that we die. When we ride we ride. It's 'til the day that we die. And i remember what you used to say,. When we ride, we ride its till the day that we die. [Verse 3: TuPac]. Could it be my destiny to be lonely?. And checkin for these hoochies that be on me cause they phony. But you was different - I got no need to be suspicious. Cause I can tell - my life with you would be delicious. The way you lick your lips and shake your hips got me addicted. I'm sittin here hoping that we can find some way to kick it. Even though I got your digits gotta struggle to resist it. Slowly advance and miss my chance not to miss it. You blow me kisses. when he ain't lookin, now your heart's tooken. My only wish is that you change your mind and he get shook. Wanna take you there but you scared to follow, come see tomorrow. Hoping I can take you through the pain and sorrow. Let you know I care - that someone's there for your struggle. Depend on me, when you have needs or there's trouble. I wanna give you happiness and maybe even more. I told you before, no time to waste we can hook up at the store. Can you get away?. [Chorus x2: Rihanna (TuPac)]. We Ride (I'm a straight rider) when we ride we ride. It's 'til the day that we die. When we ride we ride. It's 'til the day that we die. And i remember what you used to say,. When we ride, we ride its till the day that we die. [Bridge: Rihanna]. Gonna make me say boy. I wish that you come hold me. When I'm lonely. When I need someone to talk to. You would phone me. Just like everything you told me. (when we ride we ride it's 'til the day that we die). Boy you forgot about the promises. You made me. And now we'll let the memories. Just fade away. But I remember. What you used to say. (when we ride we ride it's 'til the day that we die). [Chorus x4: Rihanna (TuPac)]. We Ride (I'm a straight rider) when we ride we ride. It's 'til the day that we die. When we ride we ride. It's 'til the day that we die. And i remember what you used to say,. When we ride, we ride its till the day that we die. [Outro: Rihanna (TuPac)]. We Ride (I'm a straight rider)

 

Vertaling

[Intro: TuPac]. Ik zal het niet ontkennen, ik ben een hetero rijder. [Refrein: Rihanna (TuPac)]. We Ride, When we ride we ride, It's 'till the day that we die. (Here we go, we gon send this one out to the old school). (all these motherfuckers in the bronx, & brooklyn, & staten island). We ride, When we ride we ride, It's 'till the day that we die. (Nothin but love for the old school, that what we gon' do this one for ya feel me). [Verse 1: TuPac]. Ik zie dat je herinneringen ophaalt en ik hoop dat je luistert. In de positie om druk uit te oefenen en concurrentie te bieden. Me and you - was meant to be my destiny, no longer lonely. Want nu is het op voor jou en mij, alles wat ik kan zien. Een gelukkig thuis, dat is mijn fantasie. Maar mijn realiteit is problemen met jouw man en mij. Wat kan ik doen? Ik wil je niet verliezen aan die sukkel. Want als hij je aanraakt, heb ik wat drama voor die buste. Ik wil je niet opjagen, maar neem snel een beslissing. Niemand weet -- op wie de controle zal duren, voordat ik het vraag. Ik hoop dat je ziet dat ik oprecht ben, en zelfs als je vandaag bij hem blijft, ben ik er nog. Ik weiger op te geven -- want ik geloof in wat we delen. Jij leeft in de gevangenis en wat hij je geeft is niet te vergelijken. Want alles wat ik voor je voel, wil ik je laten weten. Passie is van jou en ik laat je nooit meer gaan. Tell me can you get away?. [Chorus: Rihanna (TuPac)]. We Ride (Ik ben een hetero rijder) when we ride we ride. It's 'till the day that we die. When we ride we ride. It's 'till the day that we die. [Verse 2: Rihanna]. Visioenen in mijn hoofd, van de dag dat we elkaar ontmoetten. Je liet me dingen zien, die ik nooit zal vergeten. Je nam me mee zwemmen, in de oceaan. Je had mijn hoofd in de wolken. Je liet me voelen alsof ik zweefde. Je denkt dat ik speel. Terwijl je weet dat het de waarheid is. Niemand anders kan het zo goed als ik. Al mijn kussen, en mijn liefde. But ain't nobody, better than us. [Pre-chorus: Rihanna]. Nu kijk ik terug op de tijd. Dat we doorbrachten en. Ik zie het in mijn gedachten. Steeds maar weer afspelen. 'Cause boy right now. Je hebt me laten instorten. En ik kan gewoon niet achterhalen waarom. Maar dit is wat je zegt. [refrein x2: Rihanna (TuPac)]. We Ride (Ik ben een hetero rijder) when we ride we ride. Het is tot de dag dat we sterven. When we ride we ride. It's 'till the day that we die. En ik herinner me wat je altijd zei. When we ride, we ride its till the day that we die. [Verse 3: TuPac]. Zou het mijn lot zijn om eenzaam te zijn? En checkin voor deze hoochies die op mij zijn omdat ze nep zijn. Maar jij was anders, ik heb geen reden om achterdochtig te zijn. Want ik kan je vertellen - mijn leven met jou zou heerlijk zijn. De manier waarop je je lippen likt en met je heupen schudt, maakt me verslaafd. Ik zit hier te hopen dat we een manier kunnen vinden om af te kicken. Ook al heb ik je cijfers, ik heb moeite om het te weerstaan. Langzaam vooruit gaan en mijn kans missen om het niet te missen. Je blaast me kusjes toe als hij niet kijkt, nu is je hart gestolen. Mijn enige wens is dat je van gedachten verandert en dat hij schudt. Ik wil je erheen brengen maar je bent bang om te volgen, kom morgen kijken. Ik hoop dat ik je door de pijn en het verdriet kan leiden. Laat je weten dat ik om je geef - dat er iemand is voor je strijd. Vertrouw op mij, als je behoeftes hebt of als er problemen zijn. Ik wil je geluk geven en misschien zelfs meer. Ik heb het je al eerder gezegd, geen tijd te verspillen we kunnen elkaar ontmoeten in de winkel. Kun je wegkomen? [refrein x2: Rihanna (TuPac)]. We Ride (Ik ben een hetero rijder) when we ride we ride. Het is tot de dag dat we sterven. When we ride we ride. Het is tot de dag dat we sterven. En ik herinner me wat je altijd zei. When we ride, we ride its till the day that we die. [Bridge: Rihanna]. Gonna make me say boy. Ik wou dat je me kwam vasthouden. When I'm lonely. Als ik iemand nodig heb om mee te praten. Je zou me bellen. Net als alles wat je me verteld. (als we rijden rijden we tot de dag dat we sterven). Jongen je vergat de beloften. Die je me maakte. En nu laten we de herinneringen. Gewoon vervagen. Maar ik herinner me. Wat je altijd zei. (when we ride we ride it's 'till the day that we die). [Refrein x4: Rihanna (TuPac)]. We Ride (Ik ben een hetero rijder) when we ride we ride. It's 'til the day that we die. When we ride we ride. It's 'til the day that we die. En ik herinner me wat je altijd zei. When we ride, we ride its till the day that we die. [Outro: Rihanna (TuPac)]. We Ride (I'm a straight rider)