Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac tupac shakur Songtekst: weed got me crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac tupac shakur - weed got me crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van weed got me crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac tupac shakur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac tupac shakur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals weed got me crazy .

Origineel

Roll me a cigarette dog!. They got me feelin crazier than a motha fucka.. I got bad ass in this motha fucka.. Puffin on lye.. Hopin that it gets me high.. (Makaveli the don, representin the outlaws.). They got a nigga goin crazy.. (Bad ass representin the LBC). (What cha wanna do. You know how we do.. Time goes by.. Puffin on lye.. Hopin that it gets me high.. They got a nigga goin Krazy.. I Feel krazy.. (Tell em bout it.). Last year was hard.. But life goes on.. Hold my head against the wall.. Learn the right from wrong.. They say my ghetto intrumental,. Dextrimental to kids.. As if they can't see the misery in which they live.. Lately, for the outcome, damn I'm reckless.. Check it. You don't have to bump this but please respect it.. I took a minus and now the hard times are behind us.. Turned into a plus, now they stuck livin blinded.. Hennessy got me feelin bad. Time to stop drinkin.. Rollin in my drop top Jag.. What's that cops thinkin?. Sittin in my car watch the stars and smoke.. I came along way but still I got so far to go.. Dear mama, don't worry. I'm a watch for snakes.. They'll set you that a lover. But it's hard today.. I got the letter that she sent me and I cryed for weeks.. This one came out when I tryed to speak.. All I heard was:. Chorus repeats. 1,2,3,4.. I see blodds and crips runnin up the hill.. Lookin for a better way.. My brothas and sistas it's time to bail. Cuz even thug niggas pray.. Hopin God hear me.. I entered the game. Look how much I change.. I'm no longer innocent. Casualties of fame.. Made alot of money, seen alot of places.. And I swear I seen a peaceful smile on my mama's face. When I gave her the keys to her own house.. This your land. Your only son done became a man.. Watchin time fly. I love my people do or die.. But I wonder why we scared to let each other fly.. June 1-6 7-1. The day mama pushed me out her womb, told me "nigga get paid.". No one can understand me. The black sheep. Outcasted from myfamily.. Now packin heat. I run the streets. A young runnaway.. Live for the day when ya die I could hear ya say.. Chorus repeats.. God help me out here, cuz I'm posessed.. I need the root of all evil for my stress.. Cuz now it's like a stong prescription drug.. It's got me addicted to the pleasure and the pain it'sinflicted.. Something about the paper wit the pictures of the presidentshead.. Damn it's like a motha fuckin plague. It spreads.. It's epidemic. Forgotten, forgotten it got worse.. I keep my head on straight, makin money cuz it's cursed.. Makin money makes a difference day by day. So I gotta stay paid, no doubt. Day in and day out.. This life is like a vicious cycle called fightin to live.. No matter how hard you try, it's in death.. You gotta die.. Bottom line: peers didn't make it to the years to come.. Dear life doin right or dear life leavin dumb.. Who has the answers? I wonder. I turn to my elders,. They aged and experienced, but they can't even tell ya.. Or tell me there'll be light at the end of the road. Cuz they don't even know.. A million thangs run through my mind.. You ain't gotta be in jail or be doin time.. Chorus repeats. Feelin fucked up in this bitch.. Smoke half a ounce to the head.. Drop the top. Indo. Hawaiin. Lansbread. Buddha. All that shit.. I'm fucked up in this motha fucka.. And Hennessy don't help. And Hennessy don't help.. Thug passion in this motha fucka.. Makaveli the don puttin it down to the fullest.. Maximum overload. 3 day theory.. Killuminati to your body with the impact of a 12 gauge shoty.. Doublized slugs. No love. Straight thugs.. One time for my niggas in the jail cell.. (One time for my niggas locked up.). One time for my niggas doin life in hell.. One time for my niggas on Death Row.. (For my niggas on Death Row. Weat side. California syle. L.A.). One time for my niggas livin broke.. (You know what time it is. No doubt. Get high. Puffin on lye.. Wonder if it get me high. Yeah. Crazy.)

 

Vertaling

Rol een sigaret voor me! Ze hebben me gekker laten voelen dan een klootzak... Ik heb een slechte kont in deze klootzak... Puffend op loog... Hopend dat ik er high van word. (Makaveli de don, vertegenwoordigt de outlaws.). Ze hebben een nigga die gek wordt. (Bad ass vertegenwoordigt de LBC). Wat je wilt doen. Je weet hoe we dat doen... De tijd gaat voorbij... Puffend op loog... Hopend dat ik er high van word. Ze hebben een nigga die gek wordt... Ik voel me gek... (Vertel het ze.). Vorig jaar was moeilijk... Maar het leven gaat verder... Hou mijn hoofd tegen de muur... Het verschil leren tussen goed en kwaad... Ze zeggen dat mijn ghetto intrumentaal... Dextrimineel voor kinderen... Alsof ze de ellende niet kunnen zien waarin ze leven. De laatste tijd, voor het resultaat, verdomd ik ben roekeloos... Kijk maar. Je hoeft hier niet op in te gaan, maar respecteer het alsjeblieft. Ik nam een min en nu liggen de moeilijke tijden achter ons... Het veranderde in een plus, nu leven ze verblind. Hennessy gaf me een slecht gevoel. Tijd om te stoppen met drinken. Rollen in mijn Jag... Wat denkt die politie wel? Zittend in mijn auto naar de sterren kijken en roken... Ik heb een lange weg afgelegd maar ik heb nog zoveel te gaan... Lieve mama, maak je geen zorgen. Ik ben een waker voor slangen. Ze zullen je een minnaar maken. Maar het is moeilijk vandaag... Ik kreeg de brief die ze me stuurde en ik huilde wekenlang. Deze kwam eruit toen ik probeerde te spreken. Het enige wat ik hoorde was:. Het refrein herhaalt. 1,2,3,4.. Ik zie blodds en crips de heuvel oprennen... Op zoek naar een betere manier... My brothas and sistas it's time to bail. Want zelfs thug niggas bidden... Hopend dat God me hoort... Ik ben in het spel gekomen. Kijk hoeveel ik veranderd ben... Ik ben niet langer onschuldig. Slachtoffers van roem... Veel geld verdiend, veel plaatsen gezien... En ik zweer dat ik een vredige glimlach op het gezicht van mijn moeder zag. Toen ik haar de sleutels van haar eigen huis gaf... Dit is jouw land. Je enige zoon is een man geworden... Kijk hoe de tijd vliegt. Ik hou van mijn volk, doen of dood... Maar ik vraag me af waarom we bang zijn om elkaar te laten vliegen. Juni 1-6 7-1. De dag dat mama me uit haar baarmoeder duwde en zei: "Nigga krijgt betaald." Niemand kan me begrijpen. Het zwarte schaap. Verstoten uit mijn familie... En nu ben ik een echte heks. Ik ren door de straten. Een jonge wegloper... Leef voor de dag dat je sterft, hoor ik je zeggen... Het refrein wordt herhaald... God help me hier uit, want ik ben bezeten... Ik heb de wortel van alle kwaad nodig voor mijn stress... Want nu is het als een sterke drug op recept... Het heeft me verslaafd gemaakt aan het plezier en de pijn die het veroorzaakt. Iets over de krant met de foto's van het presidentiele hoofd... Verdomme, het is als een verdomde plaag. Het verspreidt zich... Het is epidemisch. Vergeten, vergeten het werd erger... Ik hou mijn hoofd recht, geld verdienen omdat het vervloekt is... Geld verdienen maakt een verschil, dag na dag. Dus ik moet betaald blijven, zonder twijfel. Dag in, dag uit... Dit leven is als een vicieuze cirkel, vechten om te leven... Het maakt niet uit hoe hard je probeert, het is de dood... Je moet sterven. Het komt erop neer dat leeftijdsgenoten het niet redden tot de volgende jaren. Het lieve leven goed doen of het lieve leven dom laten... Wie heeft de antwoorden? Ik vraag het me af. Ik wend me tot mijn ouderen. Ze zijn oud en ervaren, maar ze kunnen je niet eens vertellen... Of me vertellen dat er licht is aan het einde van de weg. Omdat ze het niet eens weten... Een miljoen dingen gaan door mijn hoofd... Je hoeft niet in de gevangenis te zitten of te zitten... Refrein wordt herhaald. Feelin fucked up in this bitch... Rook een half ons naar het hoofd... Drop the top. Indo. Hawaiin. Lansbread. Boeddha. Al die shit.. Ik ben naar de klote in deze klotezooi... En Hennessy helpt niet. En Hennessy helpt niet... Thug passion in this motha fucka... Makaveli the don puttin it down to the fulst... Maximale overbelasting. 3 dagen theorie... Killuminati aan je lichaam met de impact van een 12 kaliber shoty... Twijfelachtige kogels. Geen liefde. Straight thugs... Eén keer voor mijn nikkers in de cel... (Een keer voor mijn nikkers opgesloten.) Een keer voor mijn nikkers die in de hel leven... Eén keer voor mijn niggas op death row... (Voor mijn niggas op death row. Weat side. California syle. L.A.). Eén keer voor mijn niggas die blut zijn. (Je weet hoe laat het is. Geen twijfel mogelijk. High worden. Puffen op loog... Ik vraag me af of ik er high van word. Ja. Gek.)