Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: visions of me dead (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - visions of me dead (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van visions of me dead (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals visions of me dead (remix) .

Origineel

[Intro] [Verse 1: 2Pac] God bless the dead, and buried Nigga, don't worry If you see God first Tell him shit got worse I ain't mad I know you representing the crew And I can picture you in heaven with a blunt and a brew Fuck the world, pain was a part of the game If you a baller, money went as quick as it came My role models - gone or they locked in the pen Straight hustlers, caught up in the whirlwind The other day, I thought I seen my homeboy Biggy Saying shit don't stop nigga no pity We all hoods, and all we ever had was dreams Money making motherfuckers plot scandalous schemes In the gutter, you learn to have a criminal mind I was addicted to trying, never meant to do time My epitaph, will read, was the last of G's Kicked the shit to make the white man bleed God bless the dead [Hook: 2Pac] I see visions of me dead, lord are you there? A closed casket at my funeral, and no one's there Is there a heaven for a killer? I change my ways And every day, I'm a hustler, getting paid I see visions of me dead, lord are you there? A closed casket at my funeral, and no one cares Is there a heaven for a G? I'm telling you now, you motherfuckers don't know me [Verse 2: 2Pac] The motherfucking dust kicker, who can you trust? Do have you the heart to see a nigga Before you bust? My name is spoken on the tongues of so many foes Busting motherfuckers out the box, I ain't even gone Now how the hell do you explain, my claim to fame From doing flicks to busting tricks out the fucking frame Got these bitches on my jock, niggas on my block Jealous ass suckers, got em ducking from my smoking Glock And busting niggas asses to stay alive Skinny ass player watching bigger motherfuckers fry They ask me how I’m living? I’m a hustler Bucking busters, 'til they die Now it's on in the ghetto, you ain't heard? Niggas got they AK’s heading for the burbs Aiming at them skin-head bitches let it rain Giving em a wet welcome to the house of pain! [Hook: 2Pac] I see visions of me dead, lord are you there? A closed casket at my funeral, and no one's there Is there a heaven for a killer? I change my ways And every day, I'm a hustler, getting paid I see visions of me dead, lord are you there? A closed casket at my funeral, and no one cares Is there a heaven for a G? I'm telling you now, you motherfuckers don't know me [Verse 3: 2Pac] But still I'm having memories of high speed when the cops crashed As I laugh, pushing the gas while my Glocks blast We was young and we was dumb, but we had heart In the dark, will we survive through the bad parts? Many dreams is what I had, and plenty wishes No hesitation in extermination of these snitches Envious bitches, they still continue to pursue me A couple of movies, now the whole world's trying to screw me Even the cops tried to sue me, so what can I do? But stay true, sipping 22's of brew And now media is trying to test me Got the press asking questions, trying to stress me Misery is all I see, that's my mind state My history with the police will shake the crime rate My main man had two strikes, slipped, got arrested and flipped Two- Two strikes slipped got arrested and flip He screamed "thug life" [Hook: 2Pac] I see visions of me dead, lord are you there? A closed casket at my funeral, and no one's there Is there a heaven for a killer? I change my ways And every day, I'm a hustler, getting paid I see visions of me dead, lord are you there? A closed casket at my funeral, and no one cares Is there a heaven for a G? I'm telling you now, you motherfuckers don't know me

 

Vertaling

[Intro] [Verse 1: 2Pac] God zegene de doden, and buried Nigga, don't worry If you see God first Tell him shit got worse Ik ben niet boos. Ik weet dat je de groep vertegenwoordigt En ik zie je al in de hemel met een blunt en een brouwsel Fuck de wereld, pijn was een deel van het spel Als je een bokser was, ging het geld net zo snel als het kwam. Mijn rolmodellen - weg of ze opgesloten in de gevangenis Straight hustlers, gevangen in de wervelwind De andere dag, dacht ik dat ik mijn homeboy Biggy zag Saying shit don't stop nigga no pity We zijn allemaal hoods, en alles wat we ooit hadden waren dromen Geld verdienende klootzakken beramen schandalige plannen In de goot, leer je een criminele geest te hebben Ik was verslaafd aan proberen, nooit bedoeld om tijd te doen Mijn grafschrift, zal lezen, was de laatste van G's Schopte in de stront om de blanke te laten bloeden God bless the dead [Hook: 2Pac] Ik zie visioenen van me dood, lord bent u daar? Een gesloten kist op mijn begrafenis, en niemand is er Is er een hemel voor een moordenaar? I change my ways And every day, I'm a hustler, getting paid Ik zie visioenen van mijn dood, Heer ben je daar? Een gesloten kist op mijn begrafenis, en niemand geeft erom Is er een hemel voor een G? Ik zeg het je nu, jullie klootzakken kennen me niet [Verse 2: 2Pac] The motherfucking dust kicker, who can you trust? Heb je het hart om een nigga te zien Before you bust? Mijn naam is gesproken op de tongen van zo veel vijanden Ik sloop klootzakken uit de bak, ik ben nog niet eens weg. Hoe verklaar je dan in godsnaam dat ik beroemd ben? Van het doen van flicks tot het uitbreken van trucs uit het verdomde frame Got these bitches on my jock, niggas on my block Jaloerse sukkels, ik laat ze wegduiken voor mijn smoking Glock En ze pakken nikkers op om in leven te blijven. Magere reet speler kijkt naar grotere klootzakken die braden Ze vragen me hoe ik leef? I'm a hustler Ik sla de klootzakken tot ze sterven. Nu is het aan in de ghetto, heb je het niet gehoord? Negers hebben hun AK's op weg naar de buitenwijken. Gericht op die skin-head teven, laat het regenen Geef ze een nat welkom in het huis van pijn! [Hook: 2Pac] Ik zie visioenen van mijn dood, Heer bent u daar? Een gesloten kist op mijn begrafenis, en niemand is daar Is er een hemel voor een moordenaar? I change my ways And every day, I'm a hustler, getting paid Ik zie visioenen van mijn dood, Heer ben je daar? Een gesloten kist op mijn begrafenis, en niemand geeft erom Is er een hemel voor een G? Ik zeg het je nu, jullie klootzakken kennen me niet [Verse 3: 2Pac] But still I'm having memories of high speed when the cops crashed Terwijl ik lach, druk ik op het gas terwijl mijn Glocks ontploffen We waren jong en we waren dom, maar we hadden een hart In het donker, zullen we overleven door de slechte delen? Veel dromen is wat ik had, en veel wensen Geen aarzeling in het uitroeien van deze verklikkers Jaloerse teven, ze blijven me nog steeds achtervolgen Een paar films, nu probeert de hele wereld me te naaien. Zelfs de politie probeerde me aan te klagen, dus wat kan ik doen? Maar blijf trouw, nippend aan 22's brouwsel En nu probeert de media me te testen. De pers stelt vragen, probeert me te stressen. Ellende is alles wat ik zie, dat is mijn gemoedstoestand Mijn geschiedenis met de politie zal het misdaadcijfer doen schudden Mijn hoofdman had twee strikes, gleed uit, werd gearresteerd en flipte Twee keer gepakt, uitgegleden, gearresteerd en geflipt. He screamed "thug life" [Hook: 2Pac] Ik zie visioenen van mijn dood, Heer ben je daar? A closed casket at my funeral, and no one's there Is er een hemel voor een moordenaar? I change my ways And every day, I'm a hustler, getting paid I see visions of me dead, lord are you there? Een gesloten kist op mijn begrafenis, en niemand geeft erom Is er een hemel voor een G? Ik zeg het je nu, jullie klootzakken kennen me niet