Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 colours red Songtekst: paralyse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 colours red - paralyse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paralyse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 colours red! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 colours red en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paralyse .

Origineel

I see the smoke clear but I ain't watching the screen I get the joke, and yes I know what it means Don't think I'm dead I still believe it You all come and go but nobody sees it Been walking round like a space cadet With a bubble around my head I don't remember the things you taught me I just remember the things you said Are lies that paralyse Don't step on me man look at your own skies Lies add no surprise I get the feeling that it's me and the sunrise A pointless phone call, imminent panic I got the main ball, but I don't want it Pull down the blind I think I'm in it again Why don't we ever get the signals we send? And when the threads are false and warn I just want to be reborn I think I'm getting the pains again I think I've lost all my so called friends Are lies that paralyse Don't step on me man look at your own skies Lies add no surprise I get the feeling that it's me and the sunrise Been walking around like a space cadet With a bubble around my head I don't remember the things you taught me I just remember the things you said Are lies that paralyse Don't step on me man look at your own skies Lies add no surprise I get the feeling that its me and the sunrise Lies that paralyse Don't step on me man look at your own skies Lies add no surprise I get the feeling that its me and the sunrise.

 

Vertaling

Ik zie de rook, maar ik kijk niet naar het scherm. Ik snap de grap, en ja ik weet wat het betekent Denk niet dat ik dood ben, ik geloof het nog steeds Jullie komen en gaan maar niemand ziet het Ik loop rond als een ruimtecadet Met een luchtbel rond mijn hoofd Ik herinner me niet de dingen die je me leerde Ik herinner me alleen de dingen die je zei Zijn leugens die verlammen Stap niet op me man kijk naar je eigen hemel Leugens zijn geen verrassing Ik krijg het gevoel dat het ik en de zonsopgang is Een zinloos telefoontje, dreigende paniek Ik heb de hoofdbal, maar ik wil hem niet Trek de jaloezie naar beneden, ik denk dat ik er weer in zit Waarom krijgen we nooit de signalen die we zenden? En als de draden vals zijn en waarschuwen Ik wil gewoon herboren worden Ik denk dat ik de pijnen weer krijg Ik denk dat ik al mijn zogenaamde vrienden kwijt ben Zijn leugens die verlammen Stap niet op me man kijk naar je eigen hemel Leugens geven geen verrassing Ik krijg het gevoel dat het tussen mij en de zonsopgang is Ik heb rondgelopen als een ruimtecadet Met een luchtbel rond mijn hoofd Ik herinner me niet de dingen die je me leerde Ik herinner me alleen de dingen die je zei Zijn leugens die verlammen Stap niet op me man kijk naar je eigen hemel Leugens zijn geen verrassing Ik krijg het gevoel dat het ik en de zonsopgang zijn Leugens die verlammen Stap niet op me man kijk naar je eigen lucht Leugens zijn geen verrassing Ik krijg het gevoel dat ik het ben en de zonsopgang.