Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: all i think about is you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - all i think about is you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i think about is you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i think about is you .

Origineel

I woke up today in London As the plane was touching down And all I could think about was Monday Maybe I'd be back around If this keeps me way much longer I don't know what I would do You got to understand it's a hard life, That I'm going through [Chorus] And when the night falls around me And I don't think I'll make it through I'll use your light to guide the way All I think about is you L A is getting kind of crazy And New York is getting kind of cold I keep my head from getting lazy I just can't wait to get back home And all these days I spend away I'll make up for this I swear I need your love to hold me up When it's all to much to bear [Chorus] And all these days I spend away I'll make up for this I swear I need your love to hold me up When it's all to much to bear And when the night falls around me And I don't think I'll make it through I'll use your light to guide the way All I think about is you [Chorus]

 

Vertaling

Ik werd vandaag wakker in Londen Terwijl het vliegtuig landde En het enige waar ik aan kon denken was maandag Misschien ben ik weer terug Als dit me veel langer houdt Ik weet niet wat ik zou doen Je moet begrijpen dat het een moeilijk leven is, Dat ik doormaak [Refrein] En als de nacht om me heen valt En ik denk niet dat ik het red Ik zal je licht gebruiken om de weg te wijzen Ik denk alleen maar aan jou L A wordt een beetje gek En New York wordt een beetje koud Ik zorg ervoor dat mijn hoofd niet lui wordt Ik kan gewoon niet wachten om weer naar huis te gaan En al die dagen breng ik weg Ik zal dit goedmaken, ik zweer het Ik heb je liefde nodig om me tegen te houden Als het allemaal te veel is om te verdragen [Refrein] En al die dagen breng ik weg Ik zal dit goedmaken, ik zweer het Ik heb je liefde nodig om me tegen te houden Als het allemaal te veel is om te verdragen En als de nacht om me heen valt En ik denk niet dat ik het red Ik zal je licht gebruiken om de weg te wijzen Ik denk alleen maar aan jou [Refrein]