Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: away from the sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - away from the sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van away from the sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals away from the sun .

Origineel

It's down to this I've got to make this life make sense Can anyone tell what I've done I miss the life I miss the colors of the world Can anyone tell where I am 'Cause now again I found myself so far down Away from the sun that shines into the darkest place I'm so far down away from the sun again Away from the sun again I'm over this I'm tired of living in the dark Can anyone see me down here The feeling's gone There's nothing left to lift me up Back into the world I know 'Cause now again I found myself so far down Away from the sun that shines into the darkest place I'm so far down away from the sun That shines to light the way for me To find my way back into the arms That care about the ones like me I'm so far down away from the sun again Oh no yeah It's down to this I've got to make this life make sense Now I can't tell what I've done Now again I found myself so far down away from the sun That shines to light the way for me 'Cause now again I found myself so far down Away from the sun that shines into the darkest place I'm so far down away from the sun That shines to light the way for me To find my way back into the arms That care about the ones like me I'm so far down away from the sun again Oh no yeah

 

Vertaling

Het komt hierop neer Ik moet dit leven zinvol maken Kan iemand vertellen wat ik heb gedaan Ik mis het leven Ik mis de kleuren van de wereld Kan iemand vertellen waar ik ben Omdat ik me nu weer zo ver naar beneden bevond Weg van de zon die op de donkerste plek schijnt Ik ben weer zo ver weg van de zon Weer weg van de zon Ik ben hier overheen Ik ben het zat om in het donker te leven Kan iemand me hier beneden zien? Het gevoel is weg Er is niets meer om me op te tillen Terug in de wereld die ik ken Omdat ik me nu weer zo ver naar beneden bevond Weg van de zon die op de donkerste plek schijnt Ik ben zo ver weg van de zon Dat schijnt de weg voor mij te verlichten Om mijn weg terug in de armen te vinden Die zorgen voor degenen zoals ik Ik ben weer zo ver weg van de zon Oh nee ja Het komt hierop neer Ik moet dit leven zinvol maken Nu kan ik niet zeggen wat ik heb gedaan Nu bevond ik me weer zo ver weg van de zon Dat schijnt de weg voor mij te verlichten Omdat ik me nu weer zo ver naar beneden bevond Weg van de zon die op de donkerste plek schijnt Ik ben zo ver weg van de zon Dat schijnt de weg voor mij te verlichten Om mijn weg terug in de armen te vinden Die zorgen voor degenen zoals ik Ik ben weer zo ver weg van de zon Oh nee ja