Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: back to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - back to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back to me .

Origineel

I have poured out my heart Laid it right here for you And I've tried so hard That's the best that I can do Please understand I am not who I was You used to be all that I had, Now you're just not what I need I've got to get over you And I know then I can get back to me Tears forget, that's more than I can do 'Cause they don't wash away All the things that we've been through I've put behind me my share of the shame We could call villains but it's all in vain You used to be all that I had Now your just not what I need I've got to get over you And I know then I can get back to me All of my life I've waited, hoping Wanting you to see me the way that I am But now I know that I'm not alone Someone understands You used to be all that I had, Now you're just not what I need I've got to get over you And I know then I can get back to me You've got to know that You used to be all that I had, (You used to be all that I had) Now you're just not what I need (Now you're just not what I need) I've got to get over you And I know then I can get back to me Then I get back to me (Then I get back to me) Then I get back to me

 

Vertaling

Ik heb mijn hart uitgestort Ik heb het hier voor je neergelegd En ik heb zo mijn best gedaan Dat is het beste wat ik kan doen Begrijp alsjeblieft dat ik niet ben wie ik was Je was alles wat ik had, Nu ben je gewoon niet wat ik nodig heb Ik moet over je heen komen En ik weet dat ik dan bij mij terug kan komen Tranen vergeten, dat is meer dan ik kan doen Omdat ze niet wegspoelen Alle dingen die we hebben meegemaakt Ik heb mijn deel van de schaamte achter me gelaten We zouden schurken kunnen noemen, maar het is allemaal tevergeefs Je was vroeger alles wat ik had Nu ben je gewoon niet wat ik nodig heb Ik moet over je heen komen En ik weet dat ik dan bij mij terug kan komen Ik wacht al mijn hele leven in de hoop Ik wil dat je me ziet zoals ik ben Maar nu weet ik dat ik niet alleen ben Iemand begrijpt het Je was alles wat ik had, Nu ben je gewoon niet wat ik nodig heb Ik moet over je heen komen En ik weet dat ik dan bij mij terug kan komen Dat moet je weten Je was alles wat ik had, (Je was vroeger alles wat ik had) Nu ben je gewoon niet wat ik nodig heb (Nu ben je gewoon niet wat ik nodig heb) Ik moet over je heen komen En ik weet dat ik dan bij mij terug kan komen Dan kom ik bij me terug (Dan kom ik terug) Dan kom ik bij me terug