Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: better life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - better life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better life .

Origineel

I'm about to be on the floor again, Surely you're gonna find me here I'm about to sleep until the end of time, Drug I take gonna wake My fear right now I'm passing away on to the Better life I'm passing away on To the better I'm about to see just how far I can fly, Surely your gonna break my fall I'm about to run as fast as I can, Head long into that wall This time I'm passing away on to the Better life I'm passing away on To the better On to the better life On to the better I'm about to be on the floor again, Surely you're gonna find me here I'm about to sleep until the End of time, drug I take Gonna wake my Fear right now I'm passing away on to the Better life I'm passing away on To the better I'm passing away on to the Better life I'm passing away on To the better

 

Vertaling

Ik sta op het punt weer op de grond te liggen, Je zult me ??hier zeker vinden Ik ga slapen tot het einde der tijden, Drug die ik neem, wordt wakker Mijn angst nu Ik ga over op de Beter leven Ik ga heen Ten goede Ik sta op het punt te zien hoever ik kan vliegen Je breekt toch zeker mijn val Ik sta op het punt zo snel mogelijk te rennen, Ga lang in die muur Deze keer ga ik over op de Beter leven Ik ga heen Ten goede Op naar het betere leven Op naar het betere Ik sta op het punt weer op de grond te liggen, Je zult me ??hier zeker vinden Ik sta op het punt te slapen tot de Einde van de tijd, medicijn dat ik neem Ga mijn wakker maken Vrees nu Ik ga over op de Beter leven Ik ga heen Ten goede Ik ga over op de Beter leven Ik ga heen Ten goede