Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: changes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - changes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van changes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals changes .

Origineel

I'm not supposed to be scared of anything, but I don't know where I am I wish that I could move but I'm exhausted and nobody understands (how I feel) I'm trying hard to breathe now but there's no air in my lungs There's no one here to talk to and the pain inside is making me numb I try to hold this Under control They can't help me 'Cause no one knows Now I'm going through changes, changes God, I feel so feel so frustrated lately When I get suffocated, save me Now I'm going through changes, changes I'm feeling weak and weary walking through this world alone Everything you say, every word of it, cuts me to the bone I've got something to say, but now I've got no where to turn It feel like I've been buried underneath the weight of the world I try to hold this Under control They can't help me 'Cause no one knows Now I'm going through changes, changes God, I feel so feel so frustrated lately When I get suffocated, save me Now I'm going through changes, changes I'm running, shaking Bound and breaking I hope I make it through all these changes Now I'm going through changes, changes God, I feel so frustrated lately When I get suffocated, save me Now I'm falling apart, now I feel it Now I'm going through changes, changes God, I feel so feel so frustrated lately When I get suffocated, save me Now I'm going through changes, changes

 

Vertaling

Ik mag nergens bang voor zijn, maar ik weet niet waar ik ben Ik wou dat ik kon bewegen, maar ik ben uitgeput en niemand begrijpt (hoe ik me voel) Ik probeer nu hard te ademen, maar er zit geen lucht in mijn longen Er is niemand om mee te praten en de pijn binnenin maakt me verdoofd Ik probeer dit onder controle te houden Ze kunnen me niet helpen, want niemand weet het Nu ga ik door veranderingen, veranderingen God, ik voel me de laatste tijd zo gefrustreerd Als ik stikt, red me dan Nu ga ik door veranderingen, veranderingen Ik voel me zwak en vermoeid als ik alleen door deze wereld loop Alles wat je zegt, elk woord ervan, snijdt me tot op het bot Ik heb iets te zeggen, maar nu kan ik nergens heen Het voelt alsof ik begraven ben onder het gewicht van de wereld Ik probeer dit onder controle te houden Ze kunnen me niet helpen, want niemand weet het Nu ga ik door veranderingen, veranderingen God, ik voel me de laatste tijd zo gefrustreerd Als ik stikt, red me dan Nu ga ik door veranderingen, veranderingen Ik ren, trillend Gebonden en breken Ik hoop dat ik door al deze veranderingen heen kom Nu ga ik door veranderingen, veranderingen God, ik voel me de laatste tijd zo gefrustreerd Als ik stikt, red me dan Nu val ik uit elkaar, nu voel ik het Nu ga ik door veranderingen, veranderingen God, ik voel me de laatste tijd zo gefrustreerd Als ik stikt, red me dan Nu ga ik door veranderingen, veranderingen