Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: down poison

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - down poison ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down poison? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down poison .

Origineel

I've dreamed about this Sixteen days away. Now you're here And my head lays Beside your body, Pillowed under mine. You were poison, Spinning 'round my mind. Wee to my world She said Do you feel alive She said It's all a bad dream spinning in your lonely head. Wee to my world She said. Separated world She stayed separated. Down poison. Down poison. Body withered, body died. Time to take away this life. Bad enought to die from one, not to mention four or five. Wee to my world She said Do you feel alive She said It's all a bad dream spinning in your lonely head. Wee to my world She said Separated world She stayed separated. Down poison [Repeat: x4] Down. You weren't there for me, I was there for you [Repeat: x3] You weren't there for me, never there for me. You wouldn't die for me, I've already died for you [Repeat: x3] You wouldn't die, you wouldn't die, you wouldn't die, no! Wee to my world, She said Do you feel alive She said It's all a bad dream spinning in your lonely head Wee to my world She said Separated world She stayed separated. Down poison. Down poison. Down poison. Down poison. Down

 

Vertaling

Ik heb hier van gedroomd Zestien dagen weg. Nu dat je hier bent En mijn hoofd ligt Naast je lichaam, Kussen onder de mijne. Je was vergif, Draaiend in mijn hoofd. Wee mijn wereld Ze zei Voel je je levend Ze zei Het is allemaal een nare droom die in je eenzame hoofd ronddraait. Wee mijn wereld Ze zei. Gescheiden wereld Ze bleef gescheiden. Gif naar beneden. Gif naar beneden. Lichaam verdord, lichaam stierf. Tijd om dit leven weg te nemen. Slecht genoeg om van één te sterven, om nog maar te zwijgen van vier of vijf. Wee mijn wereld Ze zei Voel je je levend Ze zei Het is allemaal een nare droom die in je eenzame hoofd ronddraait. Wee mijn wereld Ze zei Gescheiden wereld Ze bleef gescheiden. Omlaag vergif [Herhaal: x4] Beneden. Je was er niet voor mij, ik was er voor jou [Herhaal: x3] Je was er niet voor mij, nooit voor mij. Je zou niet voor mij sterven, ik ben al voor je gestorven [Herhaal: x3] Je zou niet doodgaan, je zou niet doodgaan, je zou niet doodgaan, nee! Wee mijn wereld, Ze zei Voel je je levend Ze zei Het is allemaal een nare droom die in je eenzame hoofd ronddraait Wee mijn wereld Ze zei Gescheiden wereld Ze bleef gescheiden. Gif naar beneden. Gif naar beneden. Gif naar beneden. Gif naar beneden. Beneden