Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: every time you go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - every time you go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every time you go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every time you go .

Origineel

I savor every minute that you're here That you're here with me Close my eyes and remember every breath Every memory Through all these sleepless nights alone I still feel you Across these miles away from home That I never get used to Every time you go, you take a part of me A part of me with you Every time you go I feel it in my soul Every, every Every time you go, half what I used to be You were in my arms Every time you go You take a part of me, a part of me with you Every time you go I count the days until you're back again Back here by my side When we're apart it feels like, something in me Something in me dies I hear your voice over the phone And God I miss you Still all these miles away from home That I never get used to Every time you go, you take a part of me A part of me with you Every time you go I feel it in my soul Every, every Every time you go, half what I used to be When you were in my arms Every time you go You take a part of me, a part of me with you Oh I'm there with you in your heart No matter how far apart we are You're with me, everywhere you go Every time you go, you take a part of me A part of me with you Every time you go I feel it in my soul Every time you go, you take a part of me A part of me with you Every time you go I feel it in my soul Every, every Every time you go, half what I used to be When you were in my arms Every time you go You take a part of me, a part of me with you Every time you go

 

Vertaling

Ik geniet van elke minuut dat je hier bent Dat je hier bij mij bent Sluit mijn ogen en onthoud elke ademhaling Elke herinnering Alleen al deze slapeloze nachten Ik voel je nog steeds Over deze mijlen ver van huis Daar wen ik nooit aan Elke keer dat je gaat, neem je een deel van mij Een deel van mij met jou Elke keer als je gaat Ik voel het in mijn ziel Elke, elke Elke keer als je gaat, de helft van wat ik was Je lag in mijn armen Elke keer als je gaat Je neemt een deel van mij, een deel van mij met je mee Elke keer als je gaat Ik tel de dagen totdat je weer terug bent Terug hier aan mijn zijde Als we uit elkaar zijn, voelt het alsof er iets in mij is Iets in mij sterft Ik hoor je stem via de telefoon En God, ik mis je Nog steeds al die kilometers van huis Daar wen ik nooit aan Elke keer dat je gaat, neem je een deel van mij Een deel van mij met jou Elke keer als je gaat Ik voel het in mijn ziel Elke, elke Elke keer als je gaat, de helft van wat ik was Toen je in mijn armen lag Elke keer als je gaat Je neemt een deel van mij, een deel van mij met je mee Oh, ik ben daar met jou in je hart Het maakt niet uit hoe ver we van elkaar verwijderd zijn Je bent bij mij, overal waar je gaat Elke keer dat je gaat, neem je een deel van mij Een deel van mij met jou Elke keer als je gaat Ik voel het in mijn ziel Elke keer dat je gaat, neem je een deel van mij Een deel van mij met jou Elke keer als je gaat Ik voel het in mijn ziel Elke, elke Elke keer als je gaat, de helft van wat ik was Toen je in mijn armen lag Elke keer als je gaat Je neemt een deel van mij, een deel van mij met je mee Elke keer als je gaat