Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: give it to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - give it to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give it to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give it to me .

Origineel

It feels like something got in the way And maybe I had something to do with it There's not much that I can say But there sure is something I've got to prove to you I told you that I tried and you said that I lied Like I had something to sell Come and wait a minute You think I've been in this for a little while Well, nowe on baby please I've been on my knees for a long time Soe on give it to me Just give it to me There's always something I want to say But the words won't nevere out the way I want Maybe I see another way or maybe I just see something you don't These stories that you tell, now I know them a little to well And you think I'll take what I want but oh no Come and wait a minute You think I've been in this for a little while Well, nowe on baby please I've been on my knees for a long time Come on give it to me One more wrong will make it right I don't wanna fight no more I'm tired of saying please this is all I need So give me just a little bit, a little bit more Oh, gimme just a little bit more Ooh, just give it to me Come and wait a minute You think I've been in this for a little while Well, nowe on baby please I've been on my knees for a long time Come and wait a minute You think I've been in this for a little while Well, nowe on baby please I've been on my knees for a long time Soe on give it to me One more wrong will make it right I don't wanna fight no more I'm tired of saying please this is all I need So give me just a little bit, a little bit more Oh, gimme just a little bit more Oh, gimme just a little bit more A little bit more, whoa

 

Vertaling

Het voelt alsof er iets in de weg zit En misschien had ik er iets mee te maken Ik kan niet veel zeggen Maar er is zeker iets dat ik je moet bewijzen Ik zei je dat ik het probeerde en jij zei dat ik loog Alsof ik iets te verkopen had Wacht eens even Je denkt dat ik hier al een tijdje mee bezig ben Nou, schatje alsjeblieft Ik zit al heel lang op mijn knieën Geef het maar aan mij Geef het me gewoon Ik wil altijd iets zeggen Maar de woorden komen niet uit zoals ik wil Misschien zie ik een andere manier of misschien zie ik gewoon iets wat jij niet ziet Deze verhalen die je vertelt, nu ken ik ze een beetje te goed En je denkt dat ik neem wat ik wil, maar oh nee Wacht eens even Je denkt dat ik hier al een tijdje mee bezig ben Nou, schatje alsjeblieft Ik zit al heel lang op mijn knieën Kom op, geef het me Nog een fout zal het goed maken Ik wil niet meer vechten Ik ben het zat om te zeggen dat dit alles is wat ik nodig heb Dus geef me een klein beetje, een beetje meer Oh, geef me nog een klein beetje meer Ooh, geef het me gewoon Wacht eens even Je denkt dat ik hier al een tijdje mee bezig ben Nou, schatje alsjeblieft Ik zit al heel lang op mijn knieën Wacht eens even Je denkt dat ik hier al een tijdje mee bezig ben Nou, schatje alsjeblieft Ik zit al heel lang op mijn knieën Geef het maar aan mij Nog een fout zal het goed maken Ik wil niet meer vechten Ik ben het zat om te zeggen dat dit alles is wat ik nodig heb Dus geef me een klein beetje, een beetje meer Oh, geef me nog een klein beetje meer Oh, geef me nog een klein beetje meer Een beetje meer, whoa