Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: here by me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - here by me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here by me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here by me .

Origineel

I hope you're doing fine out there without me Cause I'm not doing so good without you The things I thought you'd never know about me Were the things I guess you always understood So how could I have been so blind for all these years This I only see the truth through all this fear living without you And anything I have in this world And all that I'll ever be It could all fall down around me Just as long as I have you right here by me I can't take another day without you 'Cause, baby, I could never make it on my own I've been waiting so long just to hold you And to be back in your arms where I belong I'm sorry I can't always find the words to say Everything I've ever known gets swept away Inside of your love And anything I have in this world And all that I'll ever be It could all fall down around me Just as long as I have you right here by me As the days roll on I see Some is standing still for me And you're not here I'm sorry I can't always find the words to say Everything I've ever known gets swept away Inside of your love And anything I have in this world And all that I'll ever be It could all fall down around me Just as long as I have you right here by me And anything I have in this world And all that I'll ever be It could all fall down around me Just as long as I have you right here by me

 

Vertaling

Ik hoop dat je het goed doet zonder mij Omdat ik het niet zo goed doe zonder jou De dingen waarvan ik dacht dat je ze nooit van me zou weten Waren de dingen die je denk ik altijd begrepen Dus hoe kon ik al die jaren zo blind zijn geweest Dit zie ik alleen in de waarheid door al deze angst die zonder jou leeft En alles wat ik heb in deze wereld En alles wat ik ooit zal zijn Het kan allemaal om me heen vallen Zolang ik je hier bij me heb Ik kan geen dag meer zonder jou Want schat, ik zou het nooit alleen redden Ik heb zo lang gewacht om je vast te houden En om terug in je armen te zijn waar ik thuishoor Het spijt me dat ik niet altijd de woorden kan vinden om te zeggen Alles wat ik ooit heb gekend, wordt weggevaagd Binnenin je liefde En alles wat ik heb in deze wereld En alles wat ik ooit zal zijn Het kan allemaal om me heen vallen Zolang ik je hier bij me heb Naarmate de dagen verstrijken, zie ik Sommigen staan ??stil voor mij En je bent er niet Het spijt me dat ik niet altijd de woorden kan vinden om te zeggen Alles wat ik ooit heb gekend, wordt weggevaagd Binnenin je liefde En alles wat ik heb in deze wereld En alles wat ik ooit zal zijn Het kan allemaal om me heen vallen Zolang ik je hier bij me heb En alles wat ik heb in deze wereld En alles wat ik ooit zal zijn Het kan allemaal om me heen vallen Zolang ik je hier bij me heb