Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: kryptonite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - kryptonite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kryptonite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kryptonite .

Origineel

I took a walk around the world to Ease my troubled mind I left my body lying somewhere In the sands of time I watched the world float to the dark Side of the moon I feel there is nothing I can do, yeah I watched the world float to the Dark side of the moon After all I knew it had to be something To do with you I really don't mind what happens now and then As long as you'll be my friend at the end If I go crazy then will you still Call me Superman If I'm alive and well, will you be There holding my hand I'll keep you by my side with My superhuman might Kryptonite You called me strong, you called me weak But still your secrets I will keep You took for granted all the times I Never let you down You stumbled in and bumped your head, if Not for me then you'd be dead I picked you up and put you back On solid ground If I go crazy then will you still Call me Superman If I'm alive and well, will you be There holding my hand I'll keep you by my side with My superhuman might Kryptonite Oh whoa whoa If I go crazy then will you still Call me Superman If I'm alive and well, will you be There holding my hand I'll keep you by my side with My superhuman might Kryptonite If I go crazy then will you still Call me Superman If I'm alive and well, will you be There holding my hand I'll keep you by my side with My superhuman might Kryptonite

 

Vertaling

Ik heb een wandeling over de hele wereld gemaakt Verlicht mijn onrustige geest Ik liet mijn lichaam ergens liggen In het zand van de tijd Ik zag de wereld naar het donker zweven Kant van de maan Ik heb het gevoel dat ik niets kan doen, ja Ik zag de wereld naar de aarde zweven Donkere kant van de maan Ik wist tenslotte dat het iets moest zijn Om met jou te doen Ik vind het echt niet erg wat er af en toe gebeurt Zolang je aan het eind mijn vriend bent Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman Als ik leef en goed ben, zal je dat zijn Daar hield ik mijn hand vast Ik zal je aan mijn zijde houden Mijn bovenmenselijke macht Kryptonite Je noemde me sterk, je noemde me zwak Maar nog steeds zal ik uw geheimen bewaren Je nam al de keren dat ik het als vanzelfsprekend beschouwde Laat je nooit in de steek Je strompelde naar binnen en stootte je hoofd, als Niet voor mij, dan zou je dood zijn Ik heb je opgehaald en je teruggezet Op vaste grond Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman Als ik leef en goed ben, zal je dat zijn Daar hield ik mijn hand vast Ik zal je aan mijn zijde houden Mijn bovenmenselijke macht Kryptonite Oh whoa whoa Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman Als ik leef en goed ben, zal je dat zijn Daar hield ik mijn hand vast Ik zal je aan mijn zijde houden Mijn bovenmenselijke macht Kryptonite Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman Als ik leef en goed ben, zal je dat zijn Daar hield ik mijn hand vast Ik zal je aan mijn zijde houden Mijn bovenmenselijke macht Kryptonite