Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: let me be myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - let me be myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me be myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me be myself .

Origineel

I guess I just got lost Being someone else. I tried to kill the pain, But nothing ever helped. I left myself behind, Somewhere along the way Hoping toe back around To find myself someday Lately I'm so tired of waiting for you To say that it's OK. Tell me please Would you one time just let me be myself So I can shine With my own light. Let me be myself. Would you let me be myself? I'll never find my heart Behind someone else. I'll never see the light of day Living in this cell. It's time to make my way Into the world I knew. And then take back all of these times That I gave in to you Lately I'm so tired of waiting for you To say that it's OK. Tell me please Would you one time just let me be myself So I can shine With my own light. Let me be myself. For a while, If you don't mind, Let me be myself So I can shine With my own light. Let me be myself. That's all I've wanted from this world, Is to let me be me. Tell me please Would you one time just let me be myself So I can shine With my own light. Let me be myself. Tell me please Would you one time just let me be myself So I can shine With my own light. Let me be myself. Tell me please Would you one time just let me be myself So I can shine With my own light. Let me be myself. Would you one time Oh, let me be myself And let me be me.

 

Vertaling

Ik denk dat ik net verdwaald ben Iemand anders zijn. Ik probeerde de pijn te doden, Maar niets hielp ooit. Ik heb mezelf achtergelaten, Ergens langs de weg Hop teen terug rond Om mezelf ooit te vinden Ik ben de laatste tijd zo moe om op je te wachten Om te zeggen dat het goed is. Vertel het me, alstublieft Zou je me ooit gewoon mezelf willen laten zijn? Zodat ik kan stralen Met mijn eigen licht. Laat me mezelf zijn. Zou je me mezelf laten zijn? Ik zal mijn hart nooit vinden Achter iemand anders. Ik zal het daglicht nooit zien Wonen in deze cel. Het is tijd om mijn weg te vinden In de wereld die ik kende. En neem dan al deze tijden terug Dat ik aan jou heb toegegeven Ik ben de laatste tijd zo moe om op je te wachten Om te zeggen dat het goed is. Vertel het me, alstublieft Zou je me ooit gewoon mezelf willen laten zijn? Zodat ik kan stralen Met mijn eigen licht. Laat me mezelf zijn. Voor een poosje, Als je het niet erg vindt, Laat me mezelf zijn Zodat ik kan stralen Met mijn eigen licht. Laat me mezelf zijn. Dat is alles wat ik van deze wereld wilde, Is dat ik mezelf ben. Vertel het me, alstublieft Zou je me ooit gewoon mezelf willen laten zijn? Zodat ik kan stralen Met mijn eigen licht. Laat me mezelf zijn. Vertel het me, alstublieft Zou je me ooit gewoon mezelf willen laten zijn? Zodat ik kan stralen Met mijn eigen licht. Laat me mezelf zijn. Vertel het me, alstublieft Zou je me ooit gewoon mezelf willen laten zijn? Zodat ik kan stralen Met mijn eigen licht. Laat me mezelf zijn. Zou je een keer Oh, laat me mezelf zijn En laat mij mezelf zijn.