Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: my way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - my way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my way .

Origineel

It's the same thing It's the same thing every time Your way or nothing It's a shame that It's a shame that all this time Things could have been much better here Maybe something more defined More than what you had in mind More that I could have be I could spend my whole life hanging On your words that leave me here in doubt I'm so tired of being down and out I'll do this my way now You know you've been so wrong For way too long And now it shows It shows that all you ever wanted Was to be the one To put me down for what I've done And no you're not the only one But you will never be like me I could spend my whole life hanging On your words that leave me here in doubt I'm so tired of being down and out I'll do this my way now I'll do this my way now All that you know, tell me who will it hurt And where will you go, when you get what you deserve I could spend my whole life hanging On your words that leave me here in doubt I'm so tired of being down and out I'll do this my way I could spend my whole life hanging On your words that leave me here in doubt I'm so tired of being down and out I'll do this my way now I'll do this my way now I'll do this my way now Oh oh oh, do this my way now

 

Vertaling

Het is hetzelfde Het is elke keer hetzelfde Op jouw manier of niets Het is een schande dat Het is jammer dat al die tijd Het had hier veel beter gekund Misschien iets meer gedefinieerd Meer dan wat je in gedachten had Meer dan ik had kunnen zijn Ik zou mijn hele leven kunnen hangen Op uw woorden die me hier in twijfel laten vallen Ik ben zo moe van down and out te zijn Ik doe dit nu op mijn manier Je weet dat je het zo fout hebt gehad Veel te lang En nu blijkt het Het laat zien wat je altijd al wilde Zou degene zijn Om me neer te halen voor wat ik heb gedaan En nee, jij bent niet de enige Maar je zult nooit zoals ik zijn Ik zou mijn hele leven kunnen hangen Op uw woorden die me hier in twijfel laten vallen Ik ben zo moe van down and out te zijn Ik doe dit nu op mijn manier Ik doe dit nu op mijn manier Alles wat je weet, vertel me wie het pijn zal doen En waar ga je heen als je krijgt wat je verdient Ik zou mijn hele leven kunnen hangen Op uw woorden die me hier in twijfel laten vallen Ik ben zo moe van down and out te zijn Ik doe dit op mijn manier Ik zou mijn hele leven kunnen hangen Op uw woorden die me hier in twijfel laten vallen Ik ben zo moe van down and out te zijn Ik doe dit nu op mijn manier Ik doe dit nu op mijn manier Ik doe dit nu op mijn manier Oh oh oh, doe dit nu op mijn manier