Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: never will i break

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - never will i break ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never will i break? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never will i break .

Origineel

Lay me down Wash this blood off my hands for me while I cry, cry out Don't let me die before I go to sleep And I can't keep going But I can't start again [Chorus] The road I walk is paved with broken promises I've made At least a million I've fallen But never will I break These walls I make They could hold me in and hold me back today Oh but tomorrow's new and I'll walk right out and walk right over you If you hear me screaming Please don't let me fall again [Chorus] My time is on its' way I'll fall but I won't break [Chorus: x2]

 

Vertaling

Leg me neer Was dit bloed voor me uit mijn handen terwijl ik huil, schreeuw Laat me niet doodgaan voordat ik ga slapen En ik kan niet doorgaan Maar ik kan niet opnieuw beginnen [Refrein] De weg die ik loop is geplaveid met gebroken beloften die ik heb gedaan Ik ben minstens een miljoen gevallen Maar ik zal nooit breken Deze muren maak ik Ze kunnen me tegenhouden en vandaag tegenhouden Oh, maar morgen is nieuw en ik loop regelrecht over je heen Als je me hoort gillen Laat me alsjeblieft niet opnieuw vallen [Refrein] Mijn tijd is onderweg Ik val, maar ik ga niet breken [Refrein: x2]