Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: race for the sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - race for the sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van race for the sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals race for the sun .

Origineel

It's gonna rain some days I know And things are gonna hurt sometimes that's for sure But I won't get turned around 'cause I keep moving on I think my mind plays tricks on me 'Cause sometimes what I get ain't what I see I just turn it upside down and I keep moving on Oh, I'm gonna race for the morning sun I can't wait for the day that's on it's way I'm gonna race for the morning sun And it's gonna shine on me Oh, it's gonna shine I'm gonna take everything I want And won't get lost in what I don't I just hide it all inside and I keep moving on Oh, I'm gonna race for the morning sun I can't wait for the day that's on it's way I'm gonna race for the morning sun And it's gonna shine on me Oh, it's gonna shine a light right down on me And I swear I'll find where I wanna be And I'll live the day like it's the only one I'm gonna race for the sun Shine a light right down on me And I swear I'll find where I wanna be And I'll live the day like it's the only one I'm gonna race for the sun Shine a light right down on me And I swear I'll find where I wanna be And I'll live the day like it's the only one I'm gonna race I'm gonna race for the sun

 

Vertaling

Op sommige dagen gaat het regenen, ik weet het En soms gaan dingen pijn doen, dat is zeker Maar ik zal me niet omdraaien omdat ik doorga Ik denk dat mijn geest me parten speelt Want soms is wat ik krijg niet wat ik zie Ik draai het gewoon ondersteboven en ik blijf doorgaan Oh, ik ga racen voor de ochtendzon Ik kan niet wachten op de dag die onderweg is Ik ga racen voor de ochtendzon En het zal op mij schijnen Oh, het gaat schijnen Ik neem alles wat ik wil En zal niet verdwalen in wat ik niet doe Ik verstop het gewoon allemaal binnenin en ik blijf doorgaan Oh, ik ga racen voor de ochtendzon Ik kan niet wachten op de dag die onderweg is Ik ga racen voor de ochtendzon En het zal op mij schijnen Oh, het zal een licht op me laten schijnen En ik zweer dat ik zal vinden waar ik wil zijn En ik zal de dag leven alsof het de enige is Ik ga racen voor de zon Laat een licht op me schijnen En ik zweer dat ik zal vinden waar ik wil zijn En ik zal de dag leven alsof het de enige is Ik ga racen voor de zon Laat een licht op me schijnen En ik zweer dat ik zal vinden waar ik wil zijn En ik zal de dag leven alsof het de enige is Ik ga racen Ik ga racen voor de zon