Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: so i need you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - so i need you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so i need you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so i need you .

Origineel

If you could step into my head, Tell me would you still know me If you woke up in my bed, Tell me then would you hold me Or would you simply let it lie, Leaving me to wonder why I can't get you out of this head I call mine And I will say Oh no I can't let you go, my little girl Because you're holding up my world So I need you. Your imitation of my walk and the perfect way you talk It's just a couple of the million things that I love about you [Chorus] So I need you [Repeat: x4] And if I jumped of the Brooklyn Bridge, Tell me would you still follow me And if I made you mad today, Tell me would you love me tomorrow? Please. or would you say that you don't care, And then leave me standing here Like the fool who is drowning in despair and screamin' Oh no I can't let you go, my little girl Because you're holding up my world, So I need you. Your imitaion of my walk and the perfect way you talk It's just a couple of the million things that I love about you. [Chorus] I'm on my own [Repeat: x3] Oh no I can't let you go my little girl Because your holding up my world, So I need you. Your imitation of my walk and the perfect way you talk It's just a couple of the million things that I love about you. [Chorus]

 

Vertaling

Als je in mijn hoofd zou kunnen stappen, Zeg me, zou je me nog kennen? Als je wakker werd in mijn bed, Zeg me dan, wil je me vasthouden? Of laat je het gewoon liggen, Ik vraag me af waarom Ik krijg je niet uit dit hoofd Ik noem de mijne En ik zal zeggen Oh nee, ik kan je niet laten gaan, mijn kleine meid Omdat je mijn wereld tegenhoudt Dus ik heb je nodig. Je imitatie van mijn wandeling en de perfecte manier waarop je praat Het zijn maar een paar van de miljoen dingen die ik zo leuk aan je vind [Refrein] Dus ik heb je nodig [Herhaal: x4] En als ik van de Brooklyn Bridge sprong, Zeg me dat je me nog steeds zou volgen En als ik je vandaag gek maakte, Zeg me, zou je morgen van me houden? Alstublieft. of zou je zeggen dat het je niets kan schelen, En laat me dan hier staan Zoals de dwaas die in wanhoop verdrinkt en schreeuwt Oh nee, ik kan je niet laten gaan, mijn kleine meid Omdat je mijn wereld tegenhoudt, Dus ik heb je nodig. Je imitatie van mijn wandeling en de perfecte manier waarop je praat Het zijn maar een paar van de miljoen dingen die ik zo leuk aan je vind. [Refrein] Ik ben alleen [Herhaal: x3] Oh nee, ik kan je niet laten gaan, mijn kleine meid Omdat je mijn wereld tegenhoudt, Dus ik heb je nodig. Je imitatie van mijn wandeling en de perfecte manier waarop je praat Het zijn maar een paar van de miljoen dingen die ik zo leuk aan je vind. [Refrein]