Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: still alive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - still alive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still alive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still alive .

Origineel

I don't show feelings I don't share them well But I own scars that show and they've got a story to tell I bite my lip and walk away And I know what I should say There's so much on my mind But you don't want to hear it If you could see me on the other side You might find me fighting for my life But I'm still alive This little high we're on It ain't for the weakened heart We've got a role to play And I'm gonna play my part I felt the soul, it burns I've held it in my hands And I feel it all the way 'Cause I never could kill it If you could see me on the other side You might find me fighting for my life But I'm still alive uh uh oh oh uh uh

 

Vertaling

Ik toon geen gevoelens Ik deel ze niet goed Maar ik heb littekens in die show en ze hebben een verhaal te vertellen Ik bijt op mijn lip en loop weg En ik weet wat ik moet zeggen Er zit zoveel in mijn gedachten Maar je wilt het niet horen Als je me aan de andere kant kon zien Misschien vind je me vechten voor mijn leven Maar ik leef nog Deze kleine hoogte waar we op zitten Het is niet voor het verzwakte hart We hebben een rol te spelen En ik ga mijn rol spelen Ik voelde de ziel, hij brandt Ik heb het in mijn handen gehouden En ik voel het helemaal Omdat ik het nooit kon doden Als je me aan de andere kant kon zien Misschien vind je me vechten voor mijn leven Maar ik leef nog uh uh oh oh uh uh