Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: superman kryptonite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - superman kryptonite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van superman kryptonite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals superman kryptonite .

Origineel

I took a walk around the world To ease my troubled mind I left my body lying somewhere In the sands of time But I watched the world float To the dark side of the moon I feel there is nothing I can do, yeah I watched the world float To the dark side of the moon After all I knew it had to be Something to do with you I really dont mind what happens now and then As long as youll be my friend at the end If I go crazy then will you still Call me Superman if Im alive and well Will you be there a-holding my hand Ill keep you by my side With my superhuman might, kryptonite You called me strong, you called me weak But still your secrets I will keep You took for granted all the times I never let you down You stumbled in and bumped your head If not for me then you'd be dead I picked you up and put you back On solid ground If I go crazy then will you still Call me Superman if Im alive and well Will you be there a-holding my hand Ill keep you by my side With my superhuman might, kryptonite If I go crazy then will you still Call me Superman if Im alive and well Will you be there holding my hand Ill keep you by my side With my superhuman might, kryptonite, yeah If I go crazy then will you still Call me Superman if I'm alive and well Will you be there a-holding my hand I'll keep you by my side With my superhuman might, kryptonite

 

Vertaling

Ik heb een wereldwandeling gemaakt Om mijn onrustige geest te kalmeren Ik liet mijn lichaam ergens liggen In het zand van de tijd Maar ik zag de wereld zweven Aan de donkere kant van de maan Ik heb het gevoel dat ik niets kan doen, ja Ik zag de wereld zweven Aan de donkere kant van de maan Ik wist tenslotte dat het zo moest zijn Iets met jou te maken Ik vind het echt niet erg wat er af en toe gebeurt Zolang je aan het eind mijn vriend bent Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman als ik leef en goed ben Zult u mijn hand vasthouden? Ik zal je aan mijn zijde houden Met mijn bovenmenselijke kracht, kryptonite Je noemde me sterk, je noemde me zwak Maar nog steeds zal ik uw geheimen bewaren Je vond het altijd vanzelfsprekend Ik heb je nooit in de steek gelaten Je strompelde naar binnen en stootte je hoofd Zonder mij zou je dood zijn Ik heb je opgehaald en je teruggezet Op vaste grond Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman als ik leef en goed ben Zult u mijn hand vasthouden? Ik zal je aan mijn zijde houden Met mijn bovenmenselijke kracht, kryptonite Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman als ik leef en goed ben Zult u daar mijn hand vasthouden? Ik zal je aan mijn zijde houden Met mijn bovenmenselijke kracht, kryptonite, ja Als ik gek word, doe je dat dan nog steeds Noem me Superman als ik leef en gezond ben Zult u mijn hand vasthouden? Ik hou je aan mijn zijde Met mijn bovenmenselijke kracht, kryptonite