Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: the real life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - the real life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the real life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the real life .

Origineel

I wanted to find somewhere to hide And I opened up and let those fears inside And I wanted to be anyone else Only to find that there was no one there but me But I woke up to the real life And I realized it's not worth running from anymore When there was nowhere left to hide I found out That nothing's real here but I won't stop now Until I find a better part of me I let those hard days get me down And all the things I hate got in my way I could've screamed without a sound I found myself silenced by those things they say But I woke up to the real life And I realized it's not worth running from anymore When there was nowhere left to hide I found out That nothing's real here but I won't stop now Until I find a better part of me Thats out there somewhere And it cant be that far away Thats where I'll find myself And I'll find my way out That's where I'll find out But I woke up to the real life And I realized it's not worth running from anymore When there was nowhere left to hide I found out That nothing's real here but I won't stop now Until I find a better part of me

 

Vertaling

Ik wilde een schuilplaats vinden En ik opende me en liet die angsten binnen En ik wilde iemand anders zijn Alleen om te ontdekken dat er niemand anders was dan ik Maar ik werd wakker met het echte leven En ik realiseerde me dat het niet meer de moeite waard is om weg te rennen Toen ik nergens meer te verbergen was, kwam ik erachter Dat hier niets echt is, maar ik zal nu niet stoppen Tot ik een beter deel van mezelf vind Ik liet me door die moeilijke dagen naar beneden halen En alle dingen die ik haat stonden me in de weg Ik had kunnen gillen zonder geluid Ik werd het zwijgen opgelegd door de dingen die ze zeggen Maar ik werd wakker met het echte leven En ik realiseerde me dat het niet meer de moeite waard is om weg te rennen Toen ik nergens meer te verbergen was, kwam ik erachter Dat hier niets echt is, maar ik zal nu niet stoppen Tot ik een beter deel van mezelf vind Dat is daar ergens En zo ver kan het niet zijn Dat is waar ik mezelf zal vinden En ik zal mijn weg naar buiten vinden Daar kom ik achter Maar ik werd wakker met het echte leven En ik realiseerde me dat het niet meer de moeite waard is om weg te rennen Toen ik nergens meer te verbergen was, kwam ik erachter Dat hier niets echt is, maar ik zal nu niet stoppen Tot ik een beter deel van mezelf vind