Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: these days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - these days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van these days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals these days .

Origineel

I think I was better off before this all began So clearly I can see lately that you don't know who I am Everybody tried to tell me something that I never could believe Staring back it seemed so much different than it did in front of me But I know there's no good in looking back on yesterday And wondering what could have happened then You think you can give me what I want You say (You say) You say I think I'm better off alone These days (These days) These days Why should I put my trust in something that I never could believe So one day you can find something better Just to pack your things and leave Loneliness is a friend for the moment but you won't walk out on me But I know there's no good in looking back on yesterday And wondering what could have happened then You think you can give me what I want You say (You say) You say I think I'm better off alone These days (These days) These days I'm tired and I'm sick of waiting, maybe I'll die alone 'Cause I can't take another damn day of waiting here for you Toe home to me Yeah, yeah, baby, baby please tell me why You think you can give me what I want You say (You say) You say I think I'm better off alone These days (These days) These days You think you can give me what I want You say (You say) You say I think I'm better off alone These days (These days) These days

 

Vertaling

Ik denk dat ik beter af was voordat dit allemaal begon Ik kan de laatste tijd zo duidelijk zien dat je niet weet wie ik ben Iedereen probeerde me iets te vertellen dat ik nooit kon geloven Terugkijken leek zo veel anders dan voor mij Maar ik weet dat het niet goed is om terug te kijken op gisteren En me afvragen wat er dan had kunnen gebeuren Je denkt dat je me kunt geven wat ik wil Jij zegt (Jij zegt) Jij zegt Ik denk dat ik alleen beter af ben Deze dagen (Deze dagen) Deze dagen Waarom zou ik mijn vertrouwen stellen in iets dat ik nooit kon geloven Dus op een dag kun je iets beters vinden Gewoon om je spullen in te pakken en te vertrekken Eenzaamheid is voorlopig een vriend, maar je loopt niet zomaar weg Maar ik weet dat het niet goed is om terug te kijken op gisteren En me afvragen wat er dan had kunnen gebeuren Je denkt dat je me kunt geven wat ik wil Jij zegt (Jij zegt) Jij zegt Ik denk dat ik alleen beter af ben Deze dagen (Deze dagen) Deze dagen Ik ben moe en ik ben het wachten beu, misschien sterf ik alleen Omdat ik geen verdomde dag meer op je kan wachten Toe naar huis voor mij Ja, schat, schat, vertel me alsjeblieft waarom Je denkt dat je me kunt geven wat ik wil Jij zegt (Jij zegt) Jij zegt Ik denk dat ik alleen beter af ben Deze dagen (Deze dagen) Deze dagen Je denkt dat je me kunt geven wat ik wil Jij zegt (Jij zegt) Jij zegt Ik denk dat ik alleen beter af ben Deze dagen (Deze dagen) Deze dagen