Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 doors down Songtekst: your arms feel like home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 doors down - your arms feel like home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your arms feel like home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 doors down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 doors down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your arms feel like home .

Origineel

I think I walked to close to love and now I'm falling in I felt so many things this weary soul can't take Maybe you just caught me by surprise The first time that I looked into your eyes. [Chorus] There's a life inside of me that I can feel again It's the only thing that takes me where I've never been I don't care if I lost everything that I have known It don't matter where I lay my head tonight, your arms feel like home, feel like home This life ain't the fairy tale we both thought it would be But I can see your smiling face as its staring back at me I know we both see these changes now. I know we both understand somehow. [Chorus: x2]

 

Vertaling

Ik denk dat ik te dicht bij de liefde liep en nu val ik erin Ik voelde zoveel dingen die deze vermoeide ziel niet aankan Misschien heb je me gewoon verrast De eerste keer dat ik in je ogen keek. [Refrein] Er zit een leven in mij dat ik weer kan voelen Het is het enige dat me brengt waar ik nog nooit ben geweest Het kan me niet schelen of ik alles kwijt ben wat ik heb gekend Het maakt niet uit waar ik vanavond mijn hoofd neerleg, je armen voelen als thuis, voelen als thuis Dit leven is niet het sprookje dat we allebei dachten dat het zou zijn Maar ik kan je glimlachende gezicht zien terwijl het naar me staart Ik weet dat we deze veranderingen nu allebei zien. Ik weet dat we het op de een of andere manier begrijpen. [Refrein: x2]