Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 of hearts Songtekst: you break me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 of hearts - you break me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you break me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 of hearts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 of hearts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you break me .

Origineel

I can have a heart of stone Stand my ground and walk alone Be strong when everything falls down around me I can keep my self-control Guard the secrets of my soul Solid as a rock Until you found me Baby you move me You shake me You take me in your arms and make me want to give you every little piece my heart Baby you rock me You roll me There's something in the way you hold me yeah Oh I just fall apart Baby you break me You roll me like a piece of clay All my amibition melts away Everytime my baby I'm around you Shakin' when you hold me close I'm unprotected and exposed I don't know just what it is that you do Baby you move me You shake me You take me in your arms and make me want to give you every little piece my heart Baby you rock me You roll me There's something in the way you hold me yeah Oh I just fall apart Baby you break me All my walls com tumblin' down They just crumble to your touch Baby you move me You shake me You take me in your arms and make me want to give you every little piece my heart Baby you rock me You roll me There's something in the way you hold me yeah Oh I just fall apart Baby you break me Baby you break me Ohh ohh I just fall apart Baby you break me

 

Vertaling

Ik kan een hart van steen hebben Mijn mannetje staan en alleen lopen Sterk zijn als alles om me heen instort Ik kan mijn zelfbeheersing bewaren De geheimen van mijn ziel bewaken Stevig als een rots Tot jij me vond Schatje, je beweegt me Je schudt me door elkaar Je neemt me in je armen en maakt dat ik elk stukje van mijn hart aan je wil geven Schatje, je wiegt me Je rolt me Er is iets in de manier waarop je me vasthoudt, ja Oh ik val gewoon uit elkaar Baby you break me Je rolt me als een stuk klei All my amibition melts away Everytime my baby I'm around you Shakin' when you hold me close Ik ben onbeschermd en blootgesteld I don't know just what it is that you do Baby you move me Je schudt me Je neemt me in je armen en maakt dat ik elk stukje van mijn hart aan je wil geven Schatje, je wiegt me Je rolt me Er is iets in de manier waarop je me vasthoudt, ja Oh ik val gewoon uit elkaar Baby you break me All my walls com tumblin' down Ze brokkelen gewoon af door jouw aanraking Baby you move me Je schudt me door elkaar Je neemt me in je armen en maakt dat ik elk stukje van mijn hart aan je wil geven Schatje, je wiegt me Je rolt me Er is iets in de manier waarop je me vasthoudt, ja Oh ik val gewoon uit elkaar Baby you break me Baby you break me Ohh ohh I just fall apart Baby you break me