Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3 winans brothers Songtekst: please don t go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3 winans brothers - please don t go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please don t go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3 winans brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3 winans brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please don t go .

Origineel

I'm needing you more, more everyday I'm so lost with out you. Living my life on every word that you say Yes, it's all about you Chorus: (So please) Please don't go To me there's no other option So don't go Take this time to say how much I love you so Keep your loving arms around me don't let go. No don't let go Nobody else could love me If you go There will never be another Need you so Keep your loving arms around me Don't let go, oh no You're there when I need Friendship indeed Explains why I love you All the wrong that I've done For some reason I've won Your love undeserving Please don't go To me there's no other option So don't go Take this time to say how much I love you so Keep your loving arms around me don't let go. Oh no don't let go Nobody else could love me If you go There will never be another Need you so Keep your loving arms around me Don't let go , oh no And I never knew that love Could get any sweeter as the days go by But now since I found you I'll never be alone again and it's because of you Please don't go. Please don't go To me there's no other option So don't go Take this time to say how much I love you so Keep your loving arms around me don't let go. Oh no don't let go Nobody else could love me If you go There will never be another Need you so Keep your loving arms around me Don't let go, oh no

 

Vertaling

Ik heb je meer nodig, meer elke dag Ik ben zo verloren zonder jou. Leef mijn leven op elk woord dat je zegt Ja, het draait allemaal om jou Refrein: (Dus alsjeblieft) Ga alsjeblieft niet weg Voor mij is er geen andere optie Dus ga niet Neem deze tijd om te zeggen hoeveel Ik hou zoveel van je Houd je liefdevolle armen om me heen, laat niet los. Nee, laat niet los Niemand anders kon van me houden Als jij gaat Er zal nooit een ander zijn Ik heb je zo nodig Houd je liefdevolle armen om me heen Laat niet los, oh nee Je bent er wanneer ik het nodig heb Vriendschap inderdaad Legt uit waarom ik van je hou Al het verkeerde dat ik heb gedaan Om de een of andere reden heb ik gewonnen Je liefde verdient het niet Ga alsjeblieft niet weg Voor mij is er geen andere optie Dus ga niet Neem deze tijd om te zeggen hoeveel Ik hou zoveel van je Houd je liefdevolle armen om me heen, laat niet los. Oh nee laat niet los Niemand anders kon van me houden Als jij gaat Er zal nooit een ander zijn Ik heb je zo nodig Houd je liefdevolle armen om me heen Laat niet los, oh nee En ik heb die liefde nooit gekend Kan zoeter worden naarmate de dagen verstrijken Maar nu ik je heb gevonden Ik zal nooit meer alleen zijn en dat komt door jou Ga alsjeblieft niet weg. Ga alsjeblieft niet weg Voor mij is er geen andere optie Dus ga niet Neem deze tijd om te zeggen hoeveel Ik hou zoveel van je Houd je liefdevolle armen om me heen, laat niet los. Oh nee laat niet los Niemand anders kon van me houden Als jij gaat Er zal nooit een ander zijn Ik heb je zo nodig Houd je liefdevolle armen om me heen Laat niet los, oh nee