Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 30 seconds to mars Songtekst: stay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 30 seconds to mars - stay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 30 seconds to mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 30 seconds to mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay .

Origineel

All along it was a fever A cold sweat hot headed believer I threw my hands in the air said show me something She said if you dare come a little closer Round and around and around and around we go Oh now tell me now, tell me now, now you know Not really sure how to feel about it Something in the way you move Makes me feel like I can't live without you It takes me all the way I want you to stay It's not much of a life you're living It's not just something you take it's given Round and around and around and around we go Oh now tell me now, tell me now, now you know Not really sure how to feel about it Something in the way you move Makes me feel like I can't live without you It takes me all the way I want you to stay The reason I hold on But I need this hole gone Funny you're the broken one But I'm the only one who needed saving When you never see the light It's hard to know which one of us is caving Not really sure how to feel about it Something in the way you move Makes me feel like I can't live without you It takes me all the way I want you to stay Stay.. I want you to stay Stay.. I want you to stay

 

Vertaling

Al die tijd was het een koorts Een koud zweet heet hoofd gelovige Ik gooide mijn handen in de lucht zei laat me iets zien Ze zei als je durft kom wat dichterbij Rond en rond en rond en rond gaan we Oh vertel het me nu, vertel het me nu, nu weet je het Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken Iets in de manier waarop je beweegt Geeft me het gevoel dat ik niet zonder je kan leven Het neemt me helemaal mee Ik wil dat je blijft Het is niet echt een leven dat je leidt. Het is niet zomaar iets dat je neemt, het is gegeven Rond en rond en rond en rond gaan we Oh, vertel het me nu, vertel het me nu, nu weet je het Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken Iets in de manier waarop je beweegt Geeft me het gevoel dat ik niet zonder je kan leven It takes me all the way Ik wil dat je blijft De reden waarom ik vasthoud Maar ik wil dit gat weg hebben Grappig dat jij de gebrokene bent Maar ik ben de enige die gered moest worden Als je nooit het licht ziet Het is moeilijk te weten wie van ons het opgeeft Not really sure how to feel about it Iets in de manier waarop je beweegt Geeft me het gevoel dat ik niet zonder je kan leven It takes me all the way Ik wil dat je blijft. Blijf... Ik wil dat je blijft Blijf... Ik wil dat je blijft