Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 311 Songtekst: creature feature

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 311 - creature feature ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van creature feature? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 311! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 311 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals creature feature .

Origineel

I want to do what's right Be kind to everybody, yeah Open up to light Let it flow through my body, yeah But sometimes I'm unsure, I tell my baby But sometimes I'm unsure, I tell my baby I'm slippin' into darkness I'm creepin' into darkness I don't want to start this I'm attracted to darkness Be positive with love Just see the good in everybody Yeah, yeah But sometimes I'm unsure, I tell my baby But sometimes I'm unsure, I tell my baby There's something going on in my heart I feel it weigh me down so I reach up for The wide blue sky, try to pull it into The deep arc of my arms I'm slippin' into darkness I'm creepin' into darkness I don't want to start this I'm attracted to darkness

 

Vertaling

Ik wil het goede doen Wees aardig voor iedereen, ja Stel je open voor licht Laat het door mijn lichaam stromen, ja Maar soms weet ik het niet zeker, zeg ik tegen mijn baby Maar soms weet ik het niet zeker, zeg ik tegen mijn baby Ik glip in de duisternis Ik kruip in de duisternis Ik wil hier niet mee beginnen Ik voel me aangetrokken tot duisternis Wees positief met liefde Zie gewoon het goede in iedereen Jaaa Jaaa Maar soms weet ik het niet zeker, zeg ik tegen mijn baby Maar soms weet ik het niet zeker, zeg ik tegen mijn baby Er gebeurt iets in mijn hart Ik voel dat het me zwaar maakt, dus ik reik naar Probeer de brede blauwe lucht erin te trekken De diepe boog van mijn armen Ik glip in de duisternis Ik kruip in de duisternis Ik wil hier niet mee beginnen Ik voel me aangetrokken tot duisternis