Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 311 Songtekst: daisy cutter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 311 - daisy cutter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daisy cutter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 311! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 311 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daisy cutter .

Origineel

I tried to move with a cool hand It didn't go as I planned I'm full of rookie maneuvers And gestures meant to be grand Ive pulled a bag of tricks one after the other I asked if you heard of my band So misguided the sincere approach never tried it once You said to just drop the game flat Why didn't I think of that [Chorus:] My daisy you make me go crazy Forever amaze me Now let's let the day go lazy My daisy you know what I'm after Your musical laughter A more beautiful disaster I cant believe what you create When you let your heart detonate You let your mind go with one blast in another And whates next I will await, hmm Tell me again the one about the time We first got together and you blew my mind I find my mind in the gutter When I think of my Daisy Cutter [Chorus] My Daisy you make me go crazy Forever amaze me Now let's let the day go lazy My Daisy you know what I'm after Your musical laughter A more beautiful disaster Its four months now Since you crashed into my life (to my life) You leave a path of delightful destruction Your quite the throng, my daisy Just clap your hands Get down to the beat Just clap your hands Just clap your hands to the beat [Chorus] Daisy you make me go crazy Forever amaze me Now let's let the day go lazy My Daisy you know what I'm after Your musical laughter A more beautiful disaster My daisy, you know what I'm after You make my heart beat so much faster My daisy, you know you drive me crazy You just blow me away, my daisy

 

Vertaling

Ik probeerde met een koele hand te bewegen Het ging niet zoals ik had gepland Ik zit vol rookie-manoeuvres En gebaren moesten groots zijn Ik heb een zak trucs achter elkaar uitgetrokken Ik vroeg of je van mijn band hoorde Zo oprecht misleidde de oprechte aanpak het nooit Je zei dat je het spel gewoon plat moest laten vallen Waarom heb ik daar niet aan gedacht [Refrein:] Mijn madeliefje, je maakt me gek Verbaas me voor altijd Laten we nu de dag lui laten gaan Mijn madeliefje, je weet wat ik zoek Je muzikale lach Een mooiere ramp Ik kan niet geloven wat je maakt Als je je hart laat ontploffen Je laat je geest gaan met de ene explosie in de andere En op het volgende zal ik wachten, hmm Vertel me nog eens over de tijd We kwamen voor het eerst samen en je blies in mijn gedachten Ik vind mijn gedachten in de goot Als ik aan mijn Daisy Cutter denk [Refrein] Mijn madeliefje, je maakt me gek Verbaas me voor altijd Laten we nu de dag lui laten gaan Mijn madeliefje, je weet wat ik zoek Je muzikale lach Een mooiere ramp Het is nu vier maanden Sinds je crashte in mijn leven (in mijn leven) Je verlaat een pad van heerlijke vernietiging Je bent nogal de menigte, mijn madeliefje Klap gewoon in je handen Ga op het ritme Klap gewoon in je handen Klap gewoon in je handen op het ritme [Refrein] Daisy, je maakt me gek Verbaas me voor altijd Laten we nu de dag lui laten gaan Mijn madeliefje, je weet wat ik zoek Je muzikale lach Een mooiere ramp Mijn madeliefje, je weet wat ik zoek Je laat mijn hart zoveel sneller kloppen Mijn madeliefje, je weet dat je me gek maakt Je blaast me gewoon weg, mijn madeliefje