Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 311 Songtekst: i like the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 311 - i like the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i like the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 311! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 311 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i like the way .

Origineel

I like the way you keep it from me, woah I like the way you move in front of me, yeah It's just enough contact to make mee back So many other girls just make my mind slack and I like the way you give it to me, yeah You're in front, I'm behind walking down the corridor The way you movin' yourself it makes me want you more I like the way you keep it from me, yeah Baby, are we ready? Yeah, yeah, yeah, yeah Can we rock steady? Yeah, yeah, yeah, yeah Baby, are we ready? Yeah, yeah, yeah, yeah Can we rock steady? Yeah, yeah, yeah, yeah I like the way you keep it from me, woah I like the way you move in front of me, yeah It's just enough contact to make mee back, So many other girls, just make my mind slack and I like the way you give it to me, yeah Tight jeans and the seams snake around your body tight The way they hug, the way they slip, the way they fit you right. I like the way you keep it from me, yeah Baby, are we ready? Yeah, yeah, yeah, yeah Can we rock steady? Yeah, yeah, yeah, yeah Baby, are we ready? Yeah, yeah, yeah, yeah (Just not enough contact to make my mind slack) Can we rock steady? (So many other girls just make my mind slack) Yeah, yeah, yeah, yeah My rods and cones have a mind of their own They keep on staring at you, I want to get you alone You got that sun dress, mesh dress, thats the best With the flower two-piece, and the so fresh I get a head of these when you're in the vicinity I can not stop but think about infinity I get through your que with vernacular Spit your mind, its fine, find the time spectacular I asked her if she woulde away with me She said 'Are you crazy?' I said 'I must be' Now you know Now we both know, I guess you're right, We should just move it slow I was hooked on a feeling You were so right to put on the brakes That's how I know you've got what it takes I like the way you keep it from me, woah I like the way you move in front of me, yeah It's just enough contact to make mee back, So many other girls, just make my mind slack and I like the way you give it to me, yeah Baby, are we ready? (Just enough contact to make mee back) Yeah, yeah, yeah, yeah Can we rock steady? (So many other girls just make my mind slack) Yeah, yeah, yeah, yeah Baby, are we ready? (Just enough contact to make mee back) Yeah, yeah, yeah, yeah Can we rock steady? (So many other girls just make my mind slack) Yeah, yeah, yeah, yeah

 

Vertaling

Ik hou van de manier waarop je het voor me verborgen houdt, woah Ik hou van de manier waarop je voor me beweegt, ja Het is net genoeg contact om terug te komen Zoveel andere meisjes maken mijn geest gewoon slap en Ik hou van de manier waarop je het aan mij geeft, ja Je staat vooraan, ik loop achter door de gang De manier waarop je jezelf beweegt, zorgt ervoor dat ik je meer wil Ik hou van de manier waarop je het voor me verborgen houdt, ja Baby, zijn we klaar? Ja ja ja ja Kunnen we stabiel rocken? Ja ja ja ja Baby, zijn we klaar? Ja ja ja ja Kunnen we stabiel rocken? Ja ja ja ja Ik hou van de manier waarop je het voor me verborgen houdt, woah Ik hou van de manier waarop je voor me beweegt, ja Het is net genoeg contact om terug te komen, Zoveel andere meisjes, maak mijn geest gewoon slap en Ik hou van de manier waarop je het aan mij geeft, ja Strakke jeans en de naden slingeren strak om je lichaam De manier waarop ze knuffelen, de manier waarop ze uitglijden, de manier waarop ze goed bij je passen. Ik hou van de manier waarop je het voor me verborgen houdt, ja Baby, zijn we klaar? Ja ja ja ja Kunnen we stabiel rocken? Ja ja ja ja Baby, zijn we klaar? Ja ja ja ja (Gewoon niet genoeg contact om mijn geest slap te maken) Kunnen we stabiel rocken? (Zoveel andere meisjes maken mijn geest gewoon slap) Ja ja ja ja Mijn staven en kegels hebben een eigen mening Ze blijven naar je staren, ik wil je alleen krijgen Je hebt die zonnejurk, meshjurk, dat is het beste Met de bloem tweedelig en zo vers Ik krijg er een kop van als je in de buurt bent Ik kan niet stoppen, maar aan oneindigheid denken Ik doorloop je wachtrij met landstaal Spuug je geest, het is prima, vind de tijd spectaculair Ik vroeg haar of ze met me mee zou gaan Ze zei: 'Ben je gek?' Ik zei 'ik moet zijn' Nu weet je het Nu weten we allebei, Ik denk dat je gelijk hebt, We moeten het langzaam doen Ik was verslaafd aan een gevoel Je had zo gelijk om op de rem te trappen Zo weet ik dat je hebt wat nodig is Ik hou van de manier waarop je het voor me verborgen houdt, woah Ik hou van de manier waarop je voor me beweegt, ja Het is net genoeg contact om terug te komen, Zoveel andere meisjes, maak mijn geest gewoon slap en Ik hou van de manier waarop je het aan mij geeft, ja Baby, zijn we klaar? (Net genoeg contact om mee terug te komen) Ja ja ja ja Kunnen we stabiel rocken? (Zoveel andere meisjes maken mijn geest gewoon slap) Ja ja ja ja Baby, zijn we klaar? (Net genoeg contact om mee terug te komen) Ja ja ja ja Kunnen we stabiel rocken? (Zoveel andere meisjes maken mijn geest gewoon slap) Ja ja ja ja