Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 311 Songtekst: independence day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 311 - independence day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van independence day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 311! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 311 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals independence day .

Origineel

Just throw away your material possessions And sing the praises of life This trip has taught me a valuable lesson The future brings clarity and vision and ????? It was independence day Ive seen the other side and I say Oh, Ive been insane And I will never be the same A mountain brings me space The vine brings me time Wind brings me change Unity with the ????? It was independence day Ive seen the other side and I say Oh, Ive been insane And I wont never been same As the raw son sins in glamour And his greedy and violent rage Stimulate and torment assailants Peace is dead Uneasy moment as the first warrior stirs ????? denial ????? scheming to return The battle begins as the first victim Slowly, grudgingly Submits to the captivity of consciousness And I say It was independence day

 

Vertaling

Gooi gewoon je materiële bezittingen weg En zing de lof van het leven Deze reis heeft me een waardevolle les geleerd De toekomst brengt helderheid en visie en ????? Het was onafhankelijkheidsdag Ik heb de andere kant gezien en ik zeg Oh, ik ben gek geweest En ik zal nooit meer hetzelfde zijn Een berg brengt me ruimte De wijnstok brengt me tijd Wind brengt me verandering Eenheid met de ????? Het was onafhankelijkheidsdag Ik heb de andere kant gezien en ik zeg Oh, ik ben gek geweest En ik zal nooit meer hetzelfde zijn Zoals de rauwe zoon in glamour zondigt En zijn hebzuchtige en gewelddadige woede Stimuleer en kwel aanvallers Vrede is dood Ongemakkelijk moment als de eerste krijger zich beweegt ????? ontkenning ????? gekonkel om terug te keren De strijd begint als eerste slachtoffer Langzaam, met tegenzin Onderwerpt zich aan de gevangenschap van bewustzijn En ik zeg Het was onafhankelijkheidsdag