Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 311 Songtekst: push it away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 311 - push it away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van push it away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 311! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 311 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals push it away .

Origineel

I used to have this idea That getting a silver medal wouldn't set me free Oh, but you know that I really don't need Catch or fame or credit Nor a big fat bank account with no debit So just set me straight Cause eating your peace of mind just cant wait I sent a telegram marked urgent, urgent I hope it gets to my door, my big, big door I'm going free if they kill me Cause this ain't much better anyway Just push it away Push it away, yeah Just push it away, push it away Push it away Oh, success, that elusive brainchild of breed Something you want, not need Face it, cause Money cant buy true friendship or trust And applause will never be any substitute for love But not me man, check it out I sent a telegram marked urgent, urgent I hope it gets to my door, my big, big door I'm going free if they kill me Cause this ain't much better anyway Just push it away Push it away, yeah Just push it away, push it away Push it away

 

Vertaling

Ik had vroeger dit idee Dat het krijgen van een zilveren medaille me niet zou bevrijden Oh, maar je weet dat ik het echt niet nodig heb Vangst of roem of krediet Noch een dikke bankrekening zonder debet Dus zet me gewoon recht Oorzaak van het eten van je gemoedsrust kan gewoon niet wachten Ik heb een telegram gestuurd dat als urgent en urgent is gemarkeerd Ik hoop dat het bij mijn deur komt, mijn grote, grote deur Ik ga vrij als ze me vermoorden Omdat dit sowieso niet veel beter is Duw het gewoon weg Duw het weg, ja Duw het gewoon weg, duw het weg Duw het weg Oh, succes, dat ongrijpbare geesteskind van het ras Iets wat je niet nodig hebt Zie het onder ogen, oorzaak Geld kan geen echte vriendschap of vertrouwen kopen En applaus zal nooit een vervanging zijn voor liefde Maar ik niet man, kijk eens Ik heb een telegram gestuurd dat als urgent en urgent is gemarkeerd Ik hoop dat het bij mijn deur komt, mijn grote, grote deur Ik ga vrij als ze me vermoorden Omdat dit sowieso niet veel beter is Duw het gewoon weg Duw het weg, ja Duw het gewoon weg, duw het weg Duw het weg