Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 311 Songtekst: two drops in the ocean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 311 - two drops in the ocean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two drops in the ocean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 311! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 311 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two drops in the ocean .

Origineel

Thinking of you It alles in view I believe we came from the same cloud Two drops in the ocean Tell me again The story of when we We will be together one day We're two of a kind Forever we've beenbined Though the current will pull us apart Two drops in the ocean You are part of me The other side of the sea And we will be together one day [Chorus:] Hey hey What can I say? I swim your way Though the tide pull us away I ask you What you gonna do? Oceans apart But I know no one else will do Two drops in the ocean Just go with the motion dear We'll meet again From two rivers that dealt on two shore Two drops in the ocean Fall into me Dissolve in the sea The boundaries between, they are nothing But love we have, the only real thing, yeah There is a stone wall Around your heart Nothin' left now to do but to start Chippin' away Day by day Until we see it break apart Hear me talkin' 'bout Let it be known, it can be done Bit by bit and one by one If the two of us try from both the two sides Until we see the sun Your phenomenal Two drops in the ocean Just go with the motion A lot of fish in the sea Not for me You're somethin' of a different kind The rest evaporate, but you stay in my mind There is a stone wall Around your heart Nothin' left now to do but to start Chippin' away Day by day Until we see it break apart Hear me talkin' 'bout Let it be known, it can be done Bit by bit and one by one If the two of us try From both the two sides Until we see the sun Your phenomenal [Chorus] Hey hey What can I say? I swim your way Though the tide pull us away I ask you What you gonna do? Oceans apart But I know no one else will do Two drops in the ocean Just go with the motion Two drops in the ocean dear

 

Vertaling

Ik denk aan je Alles in zicht Ik denk dat we uit dezelfde wolk kwamen Twee druppels in de oceaan Zeg het nog eens Het verhaal van toen we We zullen op een dag samen zijn We zijn uniek Voor altijd zijn we gebonden Hoewel de stroom ons uit elkaar zal trekken Twee druppels in de oceaan Je bent een deel van mij De andere kant van de zee En we zullen op een dag samen zijn [Refrein:] Hoi hoi Wat kan ik zeggen? Ik zwem jouw kant op Hoewel het tij ons wegtrekt Ik vraag u Wat ga je doen? Oceanen uit elkaar Maar ik weet dat niemand anders het zal doen Twee druppels in de oceaan Ga gewoon met de beweging, schat We zullen elkaar weer ontmoeten Van twee rivieren die op twee oevers handelden Twee druppels in de oceaan Val in mij Los op in de zee De grenzen tussen, ze zijn niets Maar liefde die we hebben, het enige echte, ja Er is een stenen muur Om je hart Niets meer dan nu om te beginnen Chippin 'weg Dag voor dag Tot we zien dat het uit elkaar valt Hoor me praten Laat het bekend zijn, het kan Beetje bij beetje en een voor een Als wij tweeën van beide kanten proberen Tot we de zon zien Je fenomenaal Twee druppels in de oceaan Ga gewoon met de beweging mee Veel vis in de zee Niet voor mij Je bent iets heel anders De rest verdampt, maar jij blijft in mijn gedachten Er is een stenen muur Om je hart Niets meer dan nu om te beginnen Chippin 'weg Dag voor dag Tot we zien dat het uit elkaar valt Hoor me praten Laat het bekend zijn, het kan Beetje bij beetje en een voor een Als we het samen proberen Van beide kanten Tot we de zon zien Je fenomenaal [Refrein] Hoi hoi Wat kan ik zeggen? Ik zwem jouw kant op Hoewel het tij ons wegtrekt Ik vraag u Wat ga je doen? Oceanen uit elkaar Maar ik weet dat niemand anders het zal doen Twee druppels in de oceaan Ga gewoon met de beweging mee Twee druppels in de oceaan schat