Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 311 Songtekst: whiskey and wine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 311 - whiskey and wine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whiskey and wine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 311! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 311 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whiskey and wine .

Origineel

I know what you're thinking I know I did you wrong But I just got this feeling Baby please hold on The way we used to dance We forgot the steps We both lost our balance Now I drink to forget Whiskey and wine Killing me shot at a time You pour the liquor in the cup and then you swirl it around Cause, you don't remember if you're up or you're down (up or you're down) A temporary fix Or moment's elixir Yeah and I will say I put my hand up in the air and I won't do it again, naw (put my hand) Can't promise it because I don't pretend to know (to know what) What the price I pay Yeah yeah Not a remedy for a thing and I will do it again, naw Whiskey and wine Killing me shot at a time

 

Vertaling

Ik weet wat je denkt Ik weet dat ik je verkeerd heb gedaan Maar ik heb net dit gevoel Schatje alsjeblieft, wacht Zoals we vroeger dansten We zijn de stappen vergeten We hebben allebei ons evenwicht verloren Nu drink ik om te vergeten Whisky en wijn Mij ??tegelijk doodschieten Je giet de drank in de beker en dan draai je het rond Want je weet niet meer of je wakker bent of dat je down bent (up of down) Een tijdelijke oplossing Of het elixer van het moment Ja en ik zal zeggen Ik steek mijn hand in de lucht en ik zal het niet meer doen, nee (leg mijn hand) Ik kan het niet beloven omdat ik niet doe alsof ik het weet (om te weten wat) Wat de prijs die ik betaal Jaaa Jaaa Geen remedie voor iets en ik zal het opnieuw doen, nee Whisky en wijn Mij ??tegelijk doodschieten