Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 36 crazyfists Songtekst: mercy and grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 36 crazyfists - mercy and grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mercy and grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 36 crazyfists! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 36 crazyfists en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mercy and grace .

Origineel

Untangle me from my detest, untangle my wreck Slowly but surely we're dining in a table full of regret Buried myself alive inside Never thought I'd get back here staring at the bottom Life extinguish life Wallowing in this sinking ship The water taking on You and I and a bottle to get by Unravel our song Untangle me from my detest now Untangle my death Breath of the breathless onto my end Choking the truth within And I never wanted to be quite like this A slow steep that I'm in And I never wanted to die like this I never wanted you to see

 

Vertaling

Ontwar me van mijn afkeer, ontwar mijn wrak Langzaam maar zeker dineren we aan een tafel vol spijt Begroef mezelf levend van binnen Nooit gedacht dat ik hier terug zou komen starend naar de bodem Leven dooft leven Wallowing in this sinking ship Het water innemend Jij en ik en een fles om door te komen Ons lied ontrafelen Ontwar me nu van mijn afkeer Ontwar mijn dood Adem van de ademloze op mijn einde Verstik de waarheid binnenin En ik wilde nooit helemaal zo zijn Een langzame steile weg waar ik in zit En ik wilde nooit op deze manier sterven Ik heb nooit gewild dat je zou zien