Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 38th parallel Songtekst: you are my god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 38th parallel - you are my god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are my god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 38th parallel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 38th parallel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are my god .

Origineel

Sneering smiles fill my eyes And laugh at tears that fall from the weight of unspeakable fears I wonder aloud in curious tones "Could I be proud when they hate me and mock me ?" What is the mind of the God that created meI am different; I am despised I am ever looking through the smallest of eyes But your eyes see what mine cannot see Chorus You are my God, you are life. You are the strength I need You are the love surrounding Broken hearts, you set me free. The world around m e is changing All that was familiar is fading Those I thought would never leave me left me cold All I have from the friends that forever I'd known All I have are names etched in headstones And the questions of meaning and reason These small eyes of mine can't see past this one season But your eyes see what mine cannot see Chorus Show me your eyes Show me your mind Show me what you see Show me your eyes Show me your mind Show me all I need

 

Vertaling

Gnuivende glimlachen vullen mijn ogen En lachen om tranen die vallen van het gewicht van onuitsprekelijke angsten Ik vraag me hardop af in nieuwsgierige tonen "Kan ik trots zijn als ze me haten en bespotten?" Wat is de geest van de God die mij schiepIk ben anders, ik word verachtIk kijk altijd door de kleinste ogen Maar uw ogen zien wat de mijne niet kunnen zien Refrein U bent mijn God, u bent het leven. U bent de kracht die ik nodig heb U bent de liefde die gebroken harten omringt, u bevrijdt mij. De wereld om me heen verandert Alles wat vertrouwd was vervaagt Degenen waarvan ik dacht dat ze me nooit zouden verlaten hebben me koud gelaten Alles wat ik heb van de vrienden die ik voor altijd had gekend Alles wat ik heb zijn namen geëtst in grafstenen En de vragen van betekenis en reden Deze kleine ogen van mij kunnen niet verder kijken dan dit ene seizoen Maar jouw ogen zien wat de mijne niet kan zien Refrein Toon me je ogen Toon me je geest Toon me wat je ziet Toon me je ogen Toon me je geest Toon me alles wat ik nodig heb