Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: da c ja vu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - da c ja vu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van da c ja vu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals da c ja vu .

Origineel

Hey mister bartender mix me a drink I really need something to tell me it's okay not to think Because I've been to all these bars and I've seen all these places I've hit on all these girls I've heard the same conversations Cab driver, cab driver, take me away 'Cause I already know all the words that she'll say And I'll be creeping out the window at the first sight of day 'Cause every single night it seems to go the same way I think I've been here before I think I've run into you I know the things that you do 'Cause this is deja vu, woah This is deja vu, woah This is deja vu I think I've been here before I think I've run into you I know the things that you do 'Cause this is deja vu, woah This is deja vu, woah This is deja vu Mister bartender you will kick me out And the blond girl in the back you'll put your tongue down my mouth And the greaser in the jacket's gonna pick a fight And they'll probably kick my ass 'cause I'm drunk every night Officer, officer, tell me the truth How many times can I get in trouble with you Before they lock me up for all the bad things that I do But you don't and that's why this feels that deja vu I think I've been here before I think I've run into you I know the things that you do 'Cause this is deja vu, woah This is deja vu, woah This is deja vu I did it like this I did it like that And it alwayses back around I don't know how to break this pattern down I did it like this I did it like that And it alwayses back somehow I don't know how to break this pattern down I think I've been here before I think I've run into you I know the things that you do 'Cause this is deja vu, woah This is deja vu, woah This is deja vu

 

Vertaling

Hey meneer barman, meng me een drankje Ik heb echt iets nodig om me te vertellen dat het oké is om niet na te denken Omdat ik in al deze bars ben geweest en al deze plaatsen heb gezien Ik heb al deze meisjes geraakt, ik heb dezelfde gesprekken gehoord Taxichauffeur, taxichauffeur, breng me weg Omdat ik al alle woorden ken die ze zal zeggen En ik sluip uit het raam bij de eerste aanblik van de dag Omdat het elke nacht hetzelfde lijkt te gaan Ik denk dat ik hier eerder ben geweest Ik denk dat ik je ben tegengekomen Ik weet wat je doet Omdat dit deja vu is, woah Dit is deja vu, woah Dit is déja vu Ik denk dat ik hier eerder ben geweest Ik denk dat ik je ben tegengekomen Ik weet wat je doet Omdat dit deja vu is, woah Dit is deja vu, woah Dit is déja vu Meneer barman, u schopt me eruit En met het blonde meisje achterin steek je je tong in mijn mond En de smeerder in de jas gaat ruzie maken En ze zullen waarschijnlijk mijn reet schoppen Ik ben elke avond dronken Agent, agent, vertel me de waarheid Hoe vaak kan ik problemen met je krijgen Voordat ze me opsluiten voor alle slechte dingen die ik doe Maar dat doe je niet en daarom voelt dit deja vu Ik denk dat ik hier eerder ben geweest Ik denk dat ik je ben tegengekomen Ik weet wat je doet Omdat dit deja vu is, woah Dit is deja vu, woah Dit is déja vu Ik heb het zo gedaan Ik heb het zo gedaan En het is altijd weer terug Ik weet niet hoe ik dit patroon moet doorbreken Ik heb het zo gedaan Ik heb het zo gedaan En op de een of andere manier gaat het altijd terug Ik weet niet hoe ik dit patroon moet doorbreken Ik denk dat ik hier eerder ben geweest Ik denk dat ik je ben tegengekomen Ik weet wat je doet Omdat dit deja vu is, woah Dit is deja vu, woah Dit is déja vu