Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: electroshock

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - electroshock ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van electroshock? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals electroshock .

Origineel

Sweat, sweat, 'cos Im a poisonous pill Pop me in your mouth, baby, sit and be still Not yet, I aint through wit you, girl Put me in your glass, baby, give me a swirl Dont stop, dont let it (Oh) Freeze up your trembling limbs Dont you regret it (Oh) 'Cos you can bet that this wont Even ever happen again So hold me close tiny dancer The only thing Ive got is this electro rock cancer I saw a picture on the canvas Baby's got a ciggy in her lips and now shes cancerous Yes, yes, in your tight white dress Youre all alone and Im about to microphone check Oh, yeah, prep the area here Shock, shock, electro rock and steady now clear Yes, yes, in my tight white vest Youre all alone and Im about to microphone check Oh, yeah, prep the area here Shock, shock, electro rock and steady now clear Sweat, sweat, 'cos Im a poisonous pill Pop me in your mouth, baby, sit and be still Not yet, I aint through wit you girl Put me in your glass, baby, give me a swirl I am ecstatic, hat full of magic tricks You are kinetic, slow down, baby Don't leave me so quick So hold me close tiny dancer The only thing Ive got is this electro rock cancer I saw a picture on the canvas Babys got a ciggy and he let her know shes cancerous Yes, yes, in your tight white dress Youre all alone and Im about to microphone check Oh, yeah, prep the area here Shock, shock, electro rock and steady now clear Yes, yes, in your tight white dress Youre all alone and Im about to microphone check Oh, yeah, prep the area here Shock, shock, electro rock and steady now clear Steady now, steady, steady now, clear

 

Vertaling

Zweet, zweet, want ik ben een giftige pil Knal me in je mond, schat, ga zitten en wees stil Nog niet, ik ben niet klaar met jou, meisje Stop me in je glas, schat, geef me een krul Stop niet, laat het niet (Oh) Bevries je trillende ledematen Heb er geen spijt van (Oh) 'Je kunt er zeker van zijn dat dit niet zo is Zelfs ooit weer gebeuren Dus hou me dicht bij een kleine danser Het enige wat ik heb is deze electro rock kanker Ik zag een foto op het canvas Baby heeft een sigaret in haar lippen en is nu kwaadaardig Ja, ja, in je strakke witte jurk Je bent helemaal alleen en ik sta op het punt om de microfoon te controleren Oh, ja, bereid het gebied hier voor Shock, shock, electro rock en vast nu duidelijk Ja, ja, in mijn strakke witte vest Je bent helemaal alleen en ik sta op het punt om de microfoon te controleren Oh, ja, bereid het gebied hier voor Shock, shock, electro rock en vast nu duidelijk Zweet, zweet, want ik ben een giftige pil Knal me in je mond, schat, ga zitten en wees stil Nog niet, ik ben niet klaar met je meisje Stop me in je glas, schat, geef me een krul Ik ben extatisch, hoed vol goocheltrucs Je bent kinetisch, vertraag, schat Laat me niet zo snel achter Dus hou me dicht bij een kleine danser Het enige wat ik heb is deze electro rock kanker Ik zag een foto op het canvas Babys kregen een sigaret en hij liet haar weten dat ze kanker heeft Ja, ja, in je strakke witte jurk Je bent helemaal alleen en ik sta op het punt om de microfoon te controleren Oh, ja, bereid het gebied hier voor Shock, shock, electro rock en vast nu duidelijk Ja, ja, in je strakke witte jurk Je bent helemaal alleen en ik sta op het punt om de microfoon te controleren Oh, ja, bereid het gebied hier voor Shock, shock, electro rock en vast nu duidelijk Nu stabiel, stabiel, nu stabiel, duidelijk