Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: follow me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - follow me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow me down .

Origineel

Take me take me outta here it makes me Feel so, feel so na na nana na Baby baby here we all crazy You don't have to worry na na nana na So follow me down (where to) Out of this town (with you) Girl you're moving way too slow So follow me down, (which way) I'll show you around (okay) There's a place we gotta go Follow me, follow me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Follow me follow me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Follow me, follow me Dancing, walking clock keeps on tocking They sing, they sing la la-la-la-la Gentlemen and ladies, animals and babies We sing, we sing na na na-na-na So follow me down (where to) Out of this town (with you) Girl you're moving way too slow So follow me down, (which way) I'll show you around (okay) There's a place we gotta go Follow me, follow me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Follow me, follow me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Ah ah oh Ah ah ah oh Ah ah ah oh oh Down down down down. Oh okay Down, down. Down down. Oh, oh Follow me, follow me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Follow me, follow me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la

 

Vertaling

Haal me hier weg, het maakt me Voel je zo, voel je zo na nana na Baby schat hier zijn we allemaal gek van U hoeft zich geen zorgen te maken over nana nb Dus volg me naar beneden (waarheen) Buiten deze stad (met jou) Meisje, je beweegt veel te langzaam Dus volg me naar beneden (welke kant) Ik zal je rondleiden (oké) We moeten ergens heen Volg me Volg me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Volg me Volg me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Volg me Volg me Dansende, lopende klok blijft tikken Ze zingen, ze zingen la la-la-la-la Heren en dames, dieren en baby's We zingen, we zingen na na na-na-na Dus volg me naar beneden (waarheen) Buiten deze stad (met jou) Meisje, je beweegt veel te langzaam Dus volg me naar beneden (welke kant) Ik zal je rondleiden (oké) We moeten ergens heen Volg me Volg me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Volg me Volg me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Ah ah oh Ah ah ah oh Ah ah ah oh oh Down down down down. Oh oke Beneden, beneden. Beneden naar beneden. Oh Oh Volg me Volg me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Volg me Volg me Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la Fa la-la-la-la